1:advent

Glad advent!


 

free falling

JOHAN HAR ÅKT UT UR IDOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÄVLA FUCKING HELVETES JÄVLA SKIT! VAD ÄR IDOL UTAN JOHAN PALM?!


Men sorligt nog blev jag inte så fövånad, de var ju rätt uppenbart att han skulle åka ut i går kväll. Även om han äger sönder alla så visste ja ändå de.. Tror han också visste de. Såg ut som det. Vilka fina ord han andvände när PJidhe fråga hur tiden i idol varit, " de har varit underbart, .. jaa.. underbart.." åååååhhwww.







måste väl avsluta inlägget med nåt fint om Johan..

Din sång och musik kommer alltid finnas i mitt hjärta. Forever and ever.

var det klassfest eller barnenskväll?

Undra hur man såg ut när man stog och dansa med massa småbarn och världens underbaraste klass? Som en nörd som försökte få till någonsorts snygg dansstil eller en vanlig tjej som hade kul? Hoppas på de sistnämna.

Det var i allafall skkiiiiiiiiiiiiiiiittttt kuuuuuuuul igår! Alla bara rockaloss hela kvällen, så himla kul var det där! Vi hade barnens kväll, många småbarn kom, spela spel, dansa disko, va med oss ect.. Vi tjäna i allafall ihop bra!

Man har alltid skrattat åt klassfester, och vi går ju ändå i nian. Känns ju rätt löjligt nu liksom. Men nu är jag fett taggad på att ha en! De skulle ju vara så himla kul! Sist vi hade en var väl i.. femman?

Idag orkar jag inte skriva om.. Det händer ju inget.

puss och kram

Long train running




Snällla, jag kommer göra nåt riktigt helhjärtat,
vara tacksam,
och älska dig om du röstar på Johan Palm

Du äger i så fall min största respekt!



Och ni andra, ni kan bara gå och lägga er.

bullet for my valentine - waking the demon


ett tips..

Tjo bloggch!

Jag åkte aldrig till M.O med rosanna, fick hjälpa till att bära läsk till garaget istället. Himla kul. Tack tack.  
Ne jag skojar bä =D Vi ska dra i mogron i stället.

Nu är det läxläsning och AA som gäller resten av kvällen. Suuck. orkar inte. Men men. Har utvecklingsamtal på fredag och mamma är just nu ute och shoppar klappar. yeah. =)

lycka till med kvällen loooseerrs! =D <3





snyggblogg: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=71753&a=1324977&lid=puff_1324995&lpos=extra_0

töntrådet is back!

Jag försov mig i morse! shhhiit! :o Till kvart i sju! Först vakade jag av den undeeeeerbaara låten Phase, Breaking Benjammin, men tyvärr orkade jag inte gå upp så jag sov vidare antagligen. Sen hörde jag mamma tassa utan för min och mina syskons dörrar för att väcka oss, då blev de brott! Upp i sängen, i med kläderna osv osv.. 

Skärp mig!  ;p

Vid nio kom jag på att jag ska med töntrådet (bokrådet) till akadiminbokhanden i stan. Nooo. Jag hade farhåfor. Jag var den enda i från min klass, tänk om jag blev ensam gåenge efter alla, utanför? Men, tessaW var en snälling och glatt ställde upp att bli medlem i vårt lilla bokråd i skolan. yeeeeaahh! Så vid halv tio gav vi oss iväg ner till rondellen och mötte påvägen Lovisa den andre och Emelie.(eller hur svavas henes namn? :o) Boktruppen samlades sakta och sedan gick vi till trånkans centrum där vi tog tåget till T-centralen.

Vi fick gå två och två för att köpa böker för... gissa, ! 1300 spänn var! (alltså vi två fick dela på det) (synd att det inte var klädrådet vi hade och fick köpa kläder till oss själva.. ;p)

Så efter lite böker vi valde ut (som ska gå till skolbibblan) tog vi en fika. =)

det var väl de mest intressanta att skriva om idag. Snart ska jag (kanske) till Martin Olsson med Rosanna och Conny för att köpa gott till "barnenskväll" vi ska ha på Fredag som vi ska säjla där. =D det ska bli skitkul!

Vi ska klä ut oss den kvällen men oturligt så har min kreaktiva sida stannat så jag har ingen aning vad jag ska klä ut mig till! Kom gärna med förslag! =D

adios


theee siiiimpssooonss - MOVIE

I can´t  
I simple can´t



HAHA!

önskelista


γεια!
Ville använda lite annurlunda hälsningsfras, så det blev på grekiska ;p
Att det snöar fortfarande! Det har ju snöad hela dagen typ. Finns det någon lyckligare

än jag? =D


Idag började vi med NO, gjorde en labration. Det var med mycket spänning. (fyndigt, va= ;D)

Sen rullade dagen på och allt var rätt kul. Och Tim, jag hoppas för din skull att du inte har snaggat dig! :o


Nu ska jag skriva önselista, och göra tyskaglosor. Roligt roligt.


jag vill ha!!

http://www.blocket.se/bid/16.htm?ca=11_s

kvarteret skatan

Tjoo! Här är massa klipp från Kvarteret skatan, =D se dom här, så himlaaaaa roliga! Speciellt Karro, du måste se dom här! =D





13:44

Det här blir ett snabbt och kort inlägg för jag måste gå och göra min favoritsysselsätning. Städa !

I morse vaknade jag först vid tio av lukas och hans kompis praata skithögt. Sen sommna jag om. (Nu vet jag inte var dem är.) Sen vaknade jag igen vid halv tolv för jag hade ställt klockan, men icke. Jag somna om. Sen, vid halv ett vakna jag och staffa mig själv  för att jag inte gått upp vid halv tolv genom att dra upp persiennen. SNÖ. YEAH! Så jag gick och åt frukost, Ullis kom också upp, messat med bä. Och nu ska jag börja stääädaa. Måste möbllera om och ta bort massa saker jag inte vill ha. Fast de ska  ändå bli skönt, så det blir av.

Ikväll är det andra avenyn ! =D

Niklassons


Jag hatar greger så mkt så jag måste ha en bild på honom . xD

PRISA GUD, HÄR KOMMER SKATTEÅTERBÄRNINGEN!

TACK TACK TACK GODE GUD!
JOHAN PALM ÅKTE INTE UT!


Fast de är jättetråkit att Anna åkte ut. =( Hon är ju så bra!! Varför åkte inte Robin ut istället? Eller gärna Kevin. Jag orkar inte med honom. Tyvärr. Förlåt. Men man vill väl ha nån med karisma och karaktär eller vad man nu säger. Han sjunger ju bara bra och rör sig bra. Ge mig en speciell idol!

som johan? (a)

Ikväll har jag bara chillat, hur mkt man nu kan chilla när man
kollar på idol.. Tror jag behöver en ambulans om Johan
åker ut..

Hoppas alla har det bra! Och älskar Johan lika mycket som jag


// en själaglad Lovisa


YEAH!

JOHAN PALM SKA SJUNGA "FRIDAY, IM IN LOVE"  I MORGON !!     =D

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.730861&renderingdepartment=2.4189


och en annan bra låt från nån reklam, tror jag! =D

HAHAHAHAHAHAHAHA

Det här var en rolig undersökning jag gjorde. Hur många läsare har jag? Typ sex-åtta?. Och jag har haft den här bloggen mer än ett år. Så intressant är jag verkar det som . ;D HAHA! Men jag är jättetacksam att ni som komenterade gjorde det! Superglad! =D  Det kanske blir några fler? ;) Nu kanske det verkar som om jag bara säger det här för att jag ska bortförklara mig, men jag säger sanningen så; det gör mig ingenting om jag inte har runt 100 besökare för att de skulle bara vara som en press att jag måste skriva, vilket jag inte gör alltid. Men ni som läser bloggen, forsätt med de gärna så jag inte ligger längst ner på statistikskalan.

Nu sitter jag och skriver SOn, ville bara ha en paus. =) Ska snart börja igen. Lyssnar just nu på Infinity och dricker vatten och äter chips. =) gott gott.

Kankse skriver senare! Ha en bra kväll =D <3

Tack om ni komenterar.

Hej bloggen!

Läste just på Kenzas blogg, hon hade skrivit att de som läser hennes blogg skulle gärna komentera med att säga vad de heter och hur gammal de är. Hon hade fått 1814 komentarer! Ska vi inte testa det på min blogg för att se hur många som läser den? De vore ju rätt inressant, ;p HAHA. Jag har väl typ fyra - åtta läsare i genomsnitt! ;P

Så, skriv ert namn (om ni inte vill skriva ert namn, skriv bara kön) och hur gammal du är. =D De skulle vara skitkul!

Så idag, det var varit skola. Lite roligare än igår. Allt rulla på. Idag är det andra avenyn och massa plugg. Kul kul :P


Bilddags!

Tänkte vara snäll och lägga upp lite bilder från igår typ. Inte för de var många, men bättre det än inga.

(OBS! Inte alls bra skärpa eller bra bild överhuvudtaget på bilderna! )


Majbrasa? =s



Wtf?! xD



Ni som läser min blogg är typ de som var med så jag behöver inte göra värsta förklaringen varför dom här bilderna är här? Eller?

Söndag

Igår kväll var jag med några biffiga killar och coola tjejer. Vi var hos Tim, kolla på Final destination och någon annan film jag inte minns titeln på. Fast den sista fick vi aldrig se klart pga nåt fel. Otur otur. Vi gick på en skogsvandring i skogås djupaste skogar i den mörka natten. Härligt värre. Kom hem vid fem och gick och la mig. Fast jag inte var trött, konstigt nog.

Jag vaknade vid halv ett, så snygg man är när man vaknar! ..  Åt lite mat, och städade inför finbesöket som anlände halv fyra. Vevve =) Vi plugga på låten och för en stund sen gick hon hem. Och nu kom jag på att min mat står framme så jag måste käka.

Cya!


forsättning följer..

SNÖ

    Ute faller snö
I spiltan blacken står
O äter lungt sitt hö när ljudet honom når
Att släden lyftes ner
O framför släden snart
Med oss han sedan sej i ger i väg med väldig fart



.

Jag är död död död död

erkänn att det här var en fin bild jag tagit?






Jag har varit på en mässa med tusen människor

Jag kollade just igenom lite inlägg från förra året på min blogg. omg, vad hemskt jag skrev! det var inte alls bra, hoppas de är bättre nu mera....

Vi var på gymnasiemässan idag! Eller var det en fjortisfestival? Känndes lite som det.. Hur som helst så var det proppat med folk och olika gymnasiestånd. Men Karro och jag var två små bulldozer som trängde oss fram och fick allt i från kassar, papper, brochyrer och läppbalsam. Men det var ändå rätt kul. Vi fick oxå ta en bild på oss som skrevs ut som en första löpsedel =D Skitkul.! Sen mötte jag mamma och vi åkte till farsta för att fixa MÅNADSLINSER! äntligen! =D Så nu måste jag fixa med de varje dag. Fast det är inte så jobbigt. 

En cool grej utanför mässan. Det är vatten. 


Löpsedeln, =p Jag ser skiträdd ut. De passar ju bra -.- 


 

Monkey




Jag vill shoppa på MONKI ! =D nån som vill göra en tur dit någongång i framtiden?

(bild från modette.se) (säkert från i sommras)




Vad ordet förvirrad kan skapa för andra ord

Synonymer
- Använder Göran Walters populära synonymordbok -

Skriv in önskat ord nedan:
 
 

förvirradoordnad, rörig, kaotisk, oredig, virrig, vimsig; vilsen, gaggig, omtumlad, yr, vimmelkantig, snurrig, utflippad; bortkommen, förlägen, förbryllad, konfunderad, konfys, konsternerad; upprörd, uppskakad, skakad, bestört, altererad


Jag känner mig väldigt utflippad, bortkommen, altererad, vimmelkantig, gaggig just nu. Och det gäller i massa saker.

Torsdag

Jag blev skitsugen på att blogga när jag läste lite andra bloggar men det förstörs när man blir avbryten hela tiden av det ettriga ljudet av msn. Jag är ju sååååå polulär. ;) =p Men men. Nu ska jag skriva ett inlägg. 

Idag gick jag upp onöödigt tidigt, jag sminka ju mig inte, fixa mig inte mkt alls pga vi skulle till torvalla för att träna livräddning med klassen. Så klockan kvart över sju så gav jag och rosanna oss iväg för att äta frukost i skolan. (de som läser bloggar i klassen har säkert läst det här flera gånger, men skyll er själva säger jag bara ;p) 
Så vi simma runt lite där, åkte till skolan, kom försent, åt lunch, fick en stol i huvudet, hade matte, svenska och så tillssit engelska. Det var också några småungar i vår skola som hade kastat curry på varran, önskar jag varit med. Not. Så det stank curry i hela skolan efter det. 

Vi hade en grej i skolan vi skulle göra så efteråt gick nåra ner till centrum för att läsa på produkter som vi ska ha till någonting. Vi skulle ta up inehållsförteckningen. Det är helt sjuk vad mycket grejer det finns i en vanlig thaisoppa! typ egatuloioneronksidant. Vad fan är det liksom. Nu kom jag bara på nåt iof men det var typ såna grejer. Och så var det en viss tid ballerinakakorna gick ut på. Klockan 08:03. Wtf?!

Duktig jag är som har skrivit ett heeelt inlägg. 

// en flink loviss 

hff

Heeej allaaa!
Idag är en onsdag och vi har haft lektioner. Och jag orkar inte skrva ett inlägg.

hejsvejs!

Vad är det är för något..?

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=771040 

Känner mig väldigt insatt i viktiga frågor och sånt nu. Så kan lika gärna lägga ut den här länken. FYFAN, säger jag bara.
Nån som vill vara med och påverka ?

=)


Välkommen till Antika Sverige

HA HA HA ! Jag bara garvar åt dom! Hånskrattar. Flinar. Och inte för att jag skrattar av glädje. Utan för att dom är så jävla löjligt antika i sitt  jävla stenålderstänkande! Man bli så trött på dom! Det pågår en typ utredning om homosexuella ska få gifta sig i kyrkan. De flesta av staten tycker att det ska genomföras, men sen är det alla kyrkor, religösa samlingar och antagligen kristdemokraterna som är väldigt fundersama om det. De vill helst inte att det ska bli så typ. Iallafall en del av dom. Så nu är det massa grejer om det, men det är inte det att dom kristna inte vill de och så för jag är så irriterad, utan att det ännu inte genomförts!!! Det är så jävla omodernt, fönedrande, töntig osv osv att det fortfarande är så att alla inte kan gifta sig! De borde ha genomförts för länge sen!

Vi lever ju för fan på 2000-talet!!

=)

hej bloggen!
Är i skolan nu, fast lektionerna har slutat men jag ä´lskar skolan så mkt sä jag är kvar. men nu drar alla så jag måste spinga efter dom!

hejsvejs!

SNÖ

Nu är det jättebråttom! ska över till rosanna snart och göra lite grejer, måste vara där om typ två min! SHIIIT! Jag kommer inte hinna gå dit! det är för lågnt, vad är nr till snabbtaxi?! =O

Har haft HKKprov som söööög! Nej, men det gick helt ok. Kanske VG eller G. Bild och matte.
ha en rolig kväll!

LÄS

Jo, den där grejen som har försvunnit, det känns som om jag har bestämt att den har blivit snodd, som marcus sa, att jag kan ju glömt den i skolan någontans och sen har någon tagit hand om den. Det vore ju det bästa och jag hoppas det!! Så den behöver ju inte ha blivit snodd. Hursomhelst så ska jag kolla på expen i morgon. Den kanske är där. =)

ghhdhd

Men vafan vad konstigt förra inlägget blev ... =P aja. Ni får stå ut. det skulle inte vara så

Fredag

jävlafuckingskit                      Japp, det är typ så jag känner just nu. Jag undrar om det är smart att säga vad

jävlafuckingskit                       problemo är. Kanske kanske inte. Aja, om jag hittar det som har tagit ifrån mig så

jävlafuckingskit                      får ni väl veta. Om ni vill veta kan ni messa min brosa eller syrra. =P

jävlafuckingskit                     

jävlafuckingskit

jävlafuckingskit                    Idag var Maria sjuk (lärare) så vi fick typ göra lite vad vi vill på lektionerna. Det var skönt.

jävlafuckingskit                    Sen hade vi musik så jag Marcus och Vevve fick komma på resten av musiken 

jävlafuckingskit                    till låten vi skrivit. Det gick bra, satt kvar efter lektionen och vi kom på rätt mycket,

jävlafuckingskit                    JÄTTEskönt. För nu har vi kommit en bit på väg och är snart klara. Ska träffas i morgon

jävlafuckingskit                     också.

jävlafuckingskit                    Snart ska jag städa vardagsrummet, kul. men men. Mamma kommer ju hem med godis

jävlafuckingskit                    snart. =) Har ju varit utan godis och sånt hela veckan för att vara lite nyttig så nu får jag

jävlafuckingskit                   tjocka mig heeela helgen. =D

jävlafuckingskit                   Blogger kanske senare.

jävlafuckingskit

jävlafuckingskit                  Förreresten, lyssna på bandit förut och då spelades  introt till Andra Avenyn.
                                               Friday I'm in  Love, de var lite coolt =)


Ha det så bra !


Det är är till dig vevve !


Andra Avenyn, Kim och Hamza. "Kulturell"


Exakt 50 ord

Hatar överdrivna människor. Iallafall rösten. Hatar överdrivna röster. Även om jag kan få det ibland.

Japp, idag var det en rätt vanlig skoldag men rasterna var tråkigare än vanligt. Allt rullade på och jag måste verkliigen öka tempot på träslöjden. Jag antar jag ligger på G snart om jag forsätter såhär.
Efter skolan kom jag hem och plugga, och plugga, och plugga, och plugga, och plugga och plugga ... Med två töntar. =)
Nu sitter jag här och glor. Ska skriva svenskan som jag ska skcika till min lärare. Eller jag ska kanske skriva utan mer rätta och så. Får se hur det går.

Annars är allt bra med mig om ni undrade. Kanske, kankse inte. Ska nog pippa upp er med lite youtubeklipp. =)

hejhopp

Hej bloggen!
Har just skrivit en A4 nu på min berättlese. Antar att det kommer bli två eller nåt A4 till så jag har lite att göra i kväll =p Men men. Det är bara att kämpa på. Jag ska också på bodybalance ikväll. Det ska bli kul. =)
Annars har det inte hänst mycket. Eller jag orkar inte skriva något just nu pga måste plugga så.
Hoppas alla har det bra där ute.

pussochkram.

KOrt kort inlägg

Första soldagen efter höstlovet, hur känns det lovis? Det känns helt okej. Det jobbiga är jobbiga prov och sånt vi har framför oss.

Japp, nu antar jag att marcus kommer komentera om att jag är schizofren, varsegod säger jag bara.

Idag hade vi först en hemkunskap. Sen foratte dagen och vi sjöng för Karro och Nella som har fyllt år och sen var det tyska som var tråååkig. fast lite av lektionen var kul.

Var är alex?!

Idag är det plugg plugg plugg som gäller. Önska mig lycka till.

adios!


varit borta

Söndag. Underbara höstlovet har tagit slut. Suck.  Fast egentligen är det inte alls så jobbigt att börja skolan igen. Trärtom, de är rätt kul att träffa allla igen. (låter som om de har gått en månad och inte en vecka) Lovet har gått segt men ändå snabbt. Det som är jobbigt är alla prov och läxor vi har framför oss. Det är det jobbiga. Orkar inte de.

Hursomhelst så var jag i gävle över helgen. Åkte i lördags morse och kom hem idag. det var väl helt okej där.

MÅste plugga nu. Snart är det AA så de livar väl upp lite. 
                                                       hoppas ni har mindre ångest än vad jag har om skolan

ps, ! Strandvaskaren gick i går kväll!! =D Tänkte gentligen se När lammen tystnar men när det var paus bläddra jag igenom lite olika kanaler och såg att Strandvaskaren gick. Hurra hurra! Fast jag missa början :(


RSS 2.0