31 OKTOBER

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTNOSAR!!




KARRO 15 ÅR!




NELLA 15 ÅR !

Fredag

Sitter och lyssnar på NRJ wake up call. Doom är sååå jäääävlaa sköönaaa! :D hahaha, så roliga! gå in på http://www.nrj.se/?underpage=162.88418 och lyssna!

Hursomhelst har jag gjort svenskan. Jag är inte riktig klar men snart. Behöver hjälp av min privatlärare ;P
så de är väl de. Ska vara med rosanna ikväll =)


L

JAG HATAR LÄXOR!

Lovis rättar:

eehh.. Såg att min rubrik på förr förra inlägget att det stog "JAG KÄNNER MIG DIKTIG". Öh.. Helt fel. Det ska stå DUKTIG. =p  

En liten funderare 2

Att de är halloween typ nu. Snacka om onödig tradition. Ja menar, inget händer! på påsken får vi påskägg, på julafton får har vi julafton med nära och kära med paket under granen. Men nu. Vi köper inte ens pumpa längre. Okej, förut var det roligt när man var liten och gick bus eller godis. Då. Nu brukar inte de flesta över femton år göra det. Dessutom.. är det inte lite konstigt? På julen firar vi att jesus födds och på påsken att han dör. (fast de firar man kankse inte) Och det är ju kristet och allt. Gud är bra och man ska helst läsa bibeln och sånt vid de tidpunketrna. Men vid Halloween, då ska man klä ut sig till djävulen och vara dum mot folk om de inte har godis. Lite dubbla budskap? Ena stunden ska man vara snäll och ge saker och andra stunden ska man förstöra för folk när man inte får nåt godis.
nåt att tänka på (som dom säger i richard scarrys äventyrsvärld :D )

Idag var jag och tränade (?) yoga. De var nån flödyoga som man skulle "flööda" igenom. Det var rätt skönt. Blev påverkad rätt mycket at övningarna och så. Kom själv in i själen liksom. Fick ut mina känslor om man säger så utan att det låter töntigt. =p
Sen mötte jag vevvi i farsta och vi fika och gick runt. Sen klippte hon sig! :D Lugg. Det blev skitsnyggt!!
Sen köpte vi hallonsoda och kakor som vi ska ha i kväll. =) ska plugga och kolla på film. =D

Så ha en bra kväll era fyrkanter! =D

Jag känner mig diktig

Måste bara skrya lite,  vädligt fynigt av mig att komma på att ha frågor som beskriving :D

Coldplay Viva la vida


Coldplay

I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sleep alone
Sweep the streets I used to own

I used to roll the dice
Feel the fear in my enemy's eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"

INKAST : HEJ BLOGGEN!

heej aaalllaa !
Jag sitter här och bloggar tretton minuter över midnatt. förvånandsvärt
var en stan en sväng i framät kvällen men åkte hem sen. Så blir det ibland..
Baka en kladdkaka i en raklampaus, smidigt. Den blev fakriskt bra, lagom kladdig. Problemos med att den blir kladdig är ett tecken på att man har mycket socker. Det är ju inte så nyttit direkt.
Sen har jag kollat på tvoch så nu sitter jag här.
Ska väl gå och drömma mig bort i en annan värld. Hälsa på han.. vad heter han? Johan blund? Nej, John Blund är det ju.

// en ledsen lärka

Utkast: Hej bloggen! ...

Hej bloggen!
Jag vaknade med panik i morse. Klockan var tp tjugo i tolv och jag försökte få upp ögonen där jjag låg i sängen. Och plötsligt fick jag värsta paniken över att jag låg där! För igår gick vi ju runt på stan vid det laget och hade redan ätit frukosten. Och där låg och och hade INGENTING att göra denna dag. Ja, jag vet inte. Jag får såna ryck ibland. Speciellt när det är lov. Så jag gick upp och läste tidningen. Jag börjar bli riktigt trött på USA valet. heela tiden står det i tidningarna. Varje dag. Aja.
Mamma är på en lite cyckletur men sen ska vi åka och handla lite överallt. Efter det (på kvällen) är det bio med Line =) Vi ska se eagle eye klockan nio typ.
Kankse bloggar lite senare idag.

Förresten är det ju halloween typ nu! :O gu´va tiden går fort. Jag minns liksom förra året när jag och therese såg Final destination och jag hade köpt en haloween bakelse (tror jag). Det var en rolig dag!


Dagen

Shoo Ko!
Här är allt bra om ni undrar. Jag gick upp halv åtta i morde (!) för att vi skulle åka klockan åtta. Vart? Till Grand Hotel :D
Pappa stjusade in oss, mamma, lukas ullis och jag. Han ville inte ha frukost där så vi blev avsläppta istaden. Det var jättefint där inne, och jätefin utsikt. Man ser ut över typ slussen om jag inte vet fel. Tror det. Hursomhelst fannas massa god frukost! Fast de kostade 240 spänn per person så det måste de va. Väldigt dyrt men vädligt gott! Vi var väl som klot när vi gick ut därifrån. Därefter ströva vi runt på stan, var lite kulturella genom att gå in på intressanta (?) museer.
Vi avslutade dagen med nacka forum, som är sjuk stort! och kom hem vid sex typ. Så det har varit en hård dag ;)

Ikväll ska jag nog bara chilla. Får se hur den slutar. ;)


Grattos Mamma!

mors i galoch!
Idag fyller min kära mamma år! :D Grattis på dig !
Så klockan nio gick vi upp för att sjunga för henne -.-. Hon var ju jättepigg och glad för hon hade varit vaken ett tag medans vi andra såg ut som halvdöa apor. Men jag blev ju pigg sen så då kunnde jag inte gå och lägga mig. Jag tog en dusch och sen gick jag och mamma ut på en promenix. De var ju rätt fint väder så de var mysit. =)
Sen drog jag och bä till skärholmen och jag köpte tre tröjor på new yorker. :) rosanna, miss jag-har-jättehöga-telefon-räkningar, köpte också kläder där :)
när vi åkte hem så blev vi supersugna på damsugare s¨å vi köpte några i farsta. När jag kom hem var släkten samlad och vi åt middag och fira mamma.
Nu sitter jag här med svenskan som jag ska skriva klart. någongång snart ska jag tralla över till lilla bä. =)

Ha en bra kväll suckers!

Fan, jag tänkte vara lite kreaktiv och lägga in lite bilder som jag tagit idag för att få en finare blogg. Men icke. Den vill inte.

VINTERTID?!

Morss =)
när jag vankade i morse var klcokan typ tolv, men när jag gick upp såg jag i köket att den var elva. Hmm.. Vintertid kankse? yes. Men det var ju rätt skönt. Man sover en timme mer och och ändå har mykt tid.
Drog till farsta med karro och köpte present till mamma och så. Även en sjal.
Ochnär jag kom hem fick jag veta att det är på tisdag vi ska äta frukost på hotel och vara i stan hela dagen. FAN. Visst ska det bli kul men inte så kul när jag bestämt med tjejerna att vi skulle ses. och de kan inte i morgon så de får träffas utan mig :( tråktråk. Vi har ju bestämt för jättelänge sen att vara i stan den dagen så då kan inte jag direkt säga att jag inte kan. sånt är livet.

Annars har inte mkt hänt. Livet rullar på. ha en bra kväll!


söndag

Hej !
Har just vaknat och pga av att jag inte har några linser eller glasögon ser jag jättedåligt nu när jag sitter framför datan för jag inte ser de jag skriver på skärmen.
Idag måste jag nog åka till farsta för mamma fyller ju åt i moorggon :) så då måste jag hanla present åt henne. Sen vill jag också köpa en sjal och kolla efter stereo. Eller vad man nu säger. Min farfar och typ sambo var här igår kväll och då fick vi en varsin hundralapp :) nu är jag rik! Och om mitt saldo stämmer på mitt bankomatkort så har jag mer än vad jag trodde jag har.
Nu är det höstlov, och helst vill jag att alla dagar ska vara fullbokade. Men de får vi se hur det går. I morgon fyller iallafall mamma år så då ska vi äta frukost på grand hotell och sen vara i stan hela dagen. Sen på tisdag är drt kankse återträff med tjejerna !! :D Hoppasd det! Set var ju så länge sen.
Och sen på onsdag blir det bio med Line, om hon nu hittar biljetterna, . Vi ska se Eagle eye typ.
jaa, och resten av vckan är inte så planerad. Joo, vi kanske ska åka till gävle på lördag. Antagligen.

ha en bra dag !

Svar på tal från mig

Jag såg just komentarerna jag fick på inlägget "en liten funderare".  Jag håller med ALLA komentarer. Precis alla. det är det som är klurigt med den frågan om "ska man bry sig om vad andra tycker". Att det är så många olika saker man tycker. Det är inte bara en sak.
Det är väl därför det är så stor uppståndelse kring den saken. Det är så mycker åsikter om den.

Torsdag

HOLA
Idag hade i idrott men halva lektionen hade vi genomgång inför provet. Vi har rätt mkt läxor vi ska göra tills vekcan efter höstlovet -näst nästa vecka. Så kul så kul. ...
Jag måste göra svenska nu så jag har inte tid att sita här och fåna mig.

godnatt!


En liten funderare

Jag kom på en sak,
de flesta säger att de inte bryr sig om vad andra tycker om en själv. Alltså om det är dåliga saker. Men varför då egentligen? det är väl bra att få lite tips hur man kan bli en bättre person. Då är det ju bra att bry sig om vad andra tycker. Eller? Finns det inte nån poäng i det hela?

Om ni inte tycker det. Säg nej. 



(jag har noll lust att utveckla det jag skrivit. Ni som känner mig vet ju vad jag menar)


Onsdag

Hej  !
Idag är det onsdag och jag lämmnade in engelska uppsatsen. Undra om fröken märker att den inte är femhundra ord som den ska vara .. hehe
Rosanna var inte i skolan i dag för typ alla tänder har lossnat så hon kan inte prata. Jag tor hon funderar på att sätta in guldklimpar istället. Skolan rullade andå på som vanligt, vi var jättefå på lektionerna pga många i klassen skulle iväg och upptäda på en annan skola så det var JÄTTElungt på svenskan. Lite konstig faktiskt. Sen hade vi lunch som var fisk. Det var väl helt okej. 
jag håller på med en hylla på träslöjden men det går inte så bra. Och jag som satasar på MVG i slutbetyg. Sure. Aldrig att jag kommer få det om jag forsätter i den här takten. 
När jag gick hem hände lite pinsama saker, ni som läser min blogg vet nog redan om det, men jag träffade **** (får jag nämna ditt namn?)  och vi gjorde en kladdkaka och gjorde INGA läxor.  ;P

Annars är allt bra. Höstlov näste vecka. mysmys.




Ett inlägg :O

Jag har blivit sämst på att blogga. Men de kommer väl att bli bättre tider.
Just nu håller jag på att skriva engelskan men har fått hjärnstopp. Kan inte skriva ett ord till. behöver hjälp. Fast om jag har tur kommer mamma snart.

adois.

.

Jag vet att jag inte uppdaterat. Tyvärr. Men jag orkar inte just nu.

tjuvlyssnat.se

Ett par ~50 står vid ett övergångsställe där även en flicka ~12 står. Det är röd gubbe, men inga bilar kommer så flickan går över gatan ändå.
Kvinnan: Gå du flicka lilla, döden tar dig nån dag...


haha, what?! xD

Torsdag

Jag har tänkt på det länge så nu säger jag det. Bilden som är till vänster om detta inlägg är jag inte stolt över. pch för övrigt så ser de ut som jag har en superlång arm om man ser "orginalbilden"...
Idag har jag varit i skolan. Vi har börjat med ett arbetei svenskan och musik då vi ska spela och sjunga en text som vi ska skriva. Min grupp ska göra en klassen-parodi-text. =D alltså en text om klassen på driv. De ska bli kul.  Sen är det inte så mycket mer som hände. Såg en film på so;n Hotel Rwanda. Den var .. hemsk. hemsk hemsk.
Sen åkte jag en sväng till farsta där jag köpte en hårspray och ett linne. (rosanna, hårsprayen kostade 40n spänn så jag köpte inte en åt dig som du sa.) Linnet är från indiska. bara ett svart. men fint =)

Jag måste göra tyskan och lite svenska tror jag. tråk tråk.
Och så är det AA ikväll =)

Red hot chili peppers.

Jag är lite sugen på att se What happening in Vegas .Men de får jag väl vänta med. Jag har ju inte den. En annan film jag vill se är Caio Bella. Men jag har hört rätt mycket dåligt om den så de vore ju snopet om man inte tycker den är bra om man hyr den. En annan sak jag kom på är att de är roligare att blogga om man har en bra låt på, lite mer stämning. =)
Idag har det varit som vanlig i skolan. Jag måste verkligen jobba igen på svenskan. Är rätt mycket efter. Men men. Mamma har som sagt åkit till italien så inte kan jag åka och handla med henne som  jag måste. suck suck. J a g   h a r   i n g e t   a t t  g ö r a .  De var roliga förr då man kunnde plocka fram lite dockor att leka med när man hade tråkigt men de är inte så himla kul numera. Inte för att de anses vara barnligt jag inte gör det utan för att jag har ingen fantasi att leka med det. tyvärr tyvärr. Fast tur är väl de att jag inte tycker de, annars skulle de va kris på min ekomim. Leksaker är ju asdyra. aja. Noll kul "disskution"

Imorgon är det jumpa,
idag är det inge roligt program på tv.

Ha en kul kväll!


så upptagen.

Idag:
skolan
hemma
mattediagnos
mamma har farit till Italy
 ska kolla på AA
Har inte gått på AAmöterna, inte läge för det ännu. Ni som inte förstår. Det var inte riktat till er. Utan till Tessa.
ätit en billypizza
rosanna har varit sjuk
Ullis kompis ska komma snart
Jag har haft en helt okej dag.
Köpt kexchocklad.

/ en fyrkantig Lovisa

(ni som inte heller vet vad "fyrkantig" menas med har något att fundera över)


BIO

Nåt tips hur man överlever ångestfull väntan?

Jag kom nyss hem från stan. Såg ju Patrick 1,5.
Den var rolig. Och bra. Men han som spela patrick var sådär. Han var inte dålig men kunnde varit bättre. Men alla som gillar drama/komedier måste absolut se den!

Imorgon är det vanlig skoldag och vanliga lektioner. Jag fick också tillbaka min krönika idag och min lärare sa att det var en av de bästa krönikor hon läst. Kännde för att skryta lite. ;) 

Nu ska jag kolla på Idol.
Sen välja kläder.
Sen gå och lägga mig. 

Kankske läsa lite. 
Godnatt bloggen.  


Torsdag

Jag vet att inte många läser min blogg men ändå tvingar jag mig att blogga. Som nu. Jag har typ innget intressant att skriva men gör det ändå. Tur för er som läser min bloggis. Synd för er som läser min blogg och de är inget intressant inlägg att läsa.
aja.

Jag ska sticka till stan snart för att gå på bio. Patrick 1,5 blir det. =)

Ha det bra!

förresten älskar jag Johan Palm. eller.. ja... gillar.

klockan är lika mycket som den var igår vid den här tiden.

Godmorgon bloggen !
Sovmorgon. äntligen. Jag fick ett sms från min lärare i går kväll att lektionen är idrotten är inställd så vi börjar igen tjugo i elva. Synd för de som inte fick veta de för de åker ju till östra och sen måste åka hem igen. Fast jag skcika mess till nåra i klassen att den är inställd så skicka de vidare till några andra.

Idag slutar vi klockan fyra och sen hem och sen bär det av till stan då jag ska möta Nina och vi ska se Patrick 1,5. Det ska bli kul. Fast sen måste jag ju plugga matte också. Diagnos i morgon. Det kommer gå åt., rent ut sagt, helvete. Men men. Då får det väl bli omprov om det går.
Nu ska jag kolla lite på svt.se/andraavenyn och sen gå och föna mitt hår.

ha en jättebradag!  Lovis.


HEJ

Har snart lyssnat söder på Johan Palm When you were young. Om man kan. Jag kan nog inte det, tur nog. =)

Idag har det varit en snurrig men bra dag. Jag hade idrottslektion för 5a och så låste jag in mina nycklar i mitt skåp. typiskt mig. men det löste sig.
När jag kom hem åt jag två pannkakor och gjorde lite matte. men det får bli mer i morgon. Vi har ju diagnos på fredag.
Rosanna ska ha lektion för oss i morgon och ska ha dans. De ska bli kul. Lycka till bä =)
Har också gjort en lite lista på saker jag vill köpa så jag hoppas mamma vill handla på fredag med mig. Men hon är ju sjuk just nu så jag får se. Det är ett par skor från Din sko men jag vet inte hur de ser ut, har barasett dom på internet , och så en långärmad tröja från H&M. En sån som går rätt långt ner för midjan och så. Och lite andra grejer. Måst eockså boka tid för att få månadslinser. `

Var tvungen att avbryta bloggandet pga min jumpa lärare skicka ett mess om att lektioen är inställd så var tvungen att skicka lite mess till andra och säga det.
Så nu har jag sovis till tjugo i elva! =D

godnatt !


RSS 2.0