För en vecka sen var det julafton..

..och det känns inte ens sorligt. Och Det är sorligt. Att jag inte bryr mig så mycket. Att hag bara tänker, det kommer en ny julafton och så var det med det. Usch.

Min nya look på bloggen är helt obeskrivlig. Tröjorna har jag och Rosanna skapat och övre bilden är lejonkungen bild, Mycket fint, mycket fint. Rosanna var den som fixade. :-)

Snart ska jag pallra mig till pann och vi ska spela lite spel. Dety tycker jag ska bli kul :)

Jag har köpt lite mellandags rean.

1. En tröja, som är likt en tunika, fast det inte är en tunika.
2.tofsar
3.linne

                                               

                                                                      GOTT NYTT ÅR!


JulMys

LOV LOV LOV!

Nu är det jullov och ledigheternas dagar flödar. Ett minus är bara att jag inte har kommit på vad jag ska göra i morgon mer än att handla det sista julgrejerna plus linser. Dom är snart slut. Men jag tror jag bara ska chilla lite då.

Idag inledes dagen med matte och julkonsert. Massor med männsikor sjöng och spelade och var så himla duktiga! Sedan blev jag Terminens kompis, jag och Sanne av alla i åttan.  =D
Vi fick våra betyg och jag fick rätt bra betyg.

klockan sju fram till åtta kom Malin, Rosanna, Veronica, Therese och Karolina och vi hade julmys och fika. Ekstiska linjen var igång också.
Nu har dom just gått hem och ska typ sova.

Idol vs lucia

Just nu sitter jag med mitt, eller mammas, lucialinne som jag ska ha på söndag när vi har lucia i stallet. För några timmar sen valde jag ockås ut mina kläder jag ska ha när jag är en leksak.:) Och gjorde en strut jag ska ha på huvudet.
Just nu pågår Idolröstningen.... vam ska vinna? Jag hoppas Marie. Jensen är ju också helt galet bra men jag vet inte om jag tycker hon ska vinna. Hon kommer ju ändå få skivkontrakt och sånt även om hon blir tvåa. Det kankse Marie också får men ändå. Det skulle vara kul. Eller.. Amanda borde också vinna.. men... Ahh! vad jobbt allt blir!

                    


                         [Bild: Amanda vs Marie. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4]    
[Bild: Marie i Globen. FOTO: Daniel Olsson]               VS             [Bild: Amanda i Globen. FOTO: Daniel Olsson]

1 December!

Jag var med Rosanna, therese, vevve och karro igår. Vi åt pizza, titta på Bara Bea och ringde till telefiket.Det var skitkul, men jag var tvungen att gå hem vid tolv för att jag skulle gå upp astidigt idag för att hinna till stallet.

Igår hade jag kört julkulor till stallet men när jag var på hemköp glömde jag dom där. Jag åkte hem, upptäckte det, fick panik, pappa sjusade mig och rosanna till farsta och vi letade men dom fanns inte. Jag höll på att dö, rosanna och jag bakade pepparkakor när vi kom hem men dom degen var helt störd och det gick inte. Men tillsist fick vi till några små pepparakakor och två stora hjärtan till stallet. Som ni ser var inte det min tur dag.

Idag gick jag upp kvart över åtta och tvätta håret. Sen åt jag frukost. Jag och pappa och mamma åkte vid tio i nio till farsta och hämtade upp malin, vi mötte karro och köpte nya kulor.
När vi kom till stallet plågade "ledarna" för lucian oss i två timmar sen pyntade jag och Line mickels box. Det blev jättefint. Hoppas vi vinner! :)  Efter en totalt jävla misslyckad lektion så fick jag veta en JätteKul sak! Som jag inte tänker tala om.... :) Säg inte till någon malin!

När jag kom hem så åt jag lite och bara chilla. Sommna ett tag också. Och ducha.

Imorgon är det första advent! längtar...

RSS 2.0