tårdränkt ansikte.. och rosanna gick just.

Jag älskar dig Rosanna. mer än mest ! Vi ses ju snart igen! Du är ju min bästa vän.

lovis

adjö! 23:03

Hej folk! :)
Om sex timmar drar jag till england på språkresa! Så ni får ha det så bra! Hinner inte skriva.
Linnea och jag har en blogg som vi ska skriva i där. Honhar med sig en data.
Vi heter www.Linlovsprakresa.blogg.se
Gå gärna in! Vi skriver om resan så klart! :)

ha det bäst alla!!! kommer sakna de jag känner! är hemma sunde juli.

ett datum som jag inte vet vad det är för datum

Ibland känner jag mig som värdelns tråkigaste. Vissa stunder, vissa platser

Två roliga händelser!

Hej!
Idag när jag och mamma var i stan hände två roliga och konstiga saker.
Det var i början av dagen och vi var på väg till alla affärerna när vi såg ett filmteam (två pers) som stog och filma framför en affär tre eller fyra människor. De delade ut lappar till förbipasserande människor. jag fick en själv och det var reklam om Lusch (affären) eller vade det nu hette som skrev  om att det är fel med för mycket förpackningar och miljöförsöring. Den affären hade bara "nakna" produkter. Många produkter som inte har förpackningar. Visst, inge konstigt med det. Men det roliga var att de stog nakna! Eller inte helt utan de hade ett förkläde på sig men under helt nakna. Undra varför folk ställer upp på det, eller ens kommer på en sån ide! fast det är ju till ettt bra ändamål...

Det andra som är roligt var när vi, mamma jag och ullis gick vid slussen då vi gick förbi två gubbar.
mamma och jag hade varlkigen shoppat till språkrenan så det var många kassar vi bärde på. Sp när vi kom konkande på alla kassar så säger en av gubbarna ; ojojoj, vilka shoppohollikar!
Hahha! det var kul!

Ja, det har väl hänt. Vi handlade mest krämer, hårspray och moous och massa andra grejer till språkresan. Så då hjar vi fått det gjort. Snakca om mycket grejer jag kommer ha med mig ! Jag vet inte om jag får plats med allt. Jag ska ju vara där i tre veckor så.

Ha en bra kväll! :)


chokladbrist...

Hej alla glada! :)
Idag har jag varit med rosanna. Eller snarare igår.. :P
Vi slappade och kollade på film. Och så bakade vi kladdkaka. :D Sen på kvällen chilla vi och fixa lite grejer.
I morgon (idag?:P) ska jag åka in till stan när mamma slutat och vi ska handla lite och gå runt. Hon vill ju såklart vara ed mig innan jag åker ;P

Gissa hur sugen jag är på cholklad just nu? fast det ska jag ju inte äta (av personliga problem) så jag får forsätta mitt lidande.
Ha det bra! och godnatt. Ska sova nu. 


 


melody club Eletric

Hörde den här låten på radio idag. Den är gamal men bra! :D

tjuvlyssnat.se

Ica Maxi, Alingsås

En mamma ~ 30 och hennes dotter ~5 står i kön. Framför dem står två killar som pratar norska.
Dottern: Mamma, varför pratar de där killarna så konstigt?
Mamman: De är norrmän, ifrån Norge.
Dottern: Men sluta mamma. Jag vet att norrmän inte finns på riktigt.


idag

Hej människor!
Idag var jag med Rosanna. :) Vi farde till junibacken klockan typ tolv. Barnsligt va? Visst tyck vad ni vill men man måste ju få uppleva gamla minne. Eftersom rosanna inte är femton så var det lite tveksamt att hon fick komma in. På ett Barnmuseum?! Det är ju fan helt löjligt. Man måste ha fyllt femton för att komma in. Aja, men jag lovade att ta hand om den lilla flickan och då fick vi gå in.
Det var ju såklart sagotåget som lockade. Och det roligt men knappast så läskit som det var när man var liten. det enda läskiga var när åkturen var slut och sen hördes en nysning. Då hoppade jag till. men det var bara en personal som släppte av människorna i slutet.
Vi var där i kanske en timma elller nåt och sen gick vi. Köpte en french hot dog (med sjukt mycket dressing och ketshup) och satte oss i blåsten. Jäklar vad det blåste. Hårt flög ju av. Min frisyr ligger not otroligt vacket just nu efter Mr blås har gjort sin sak.
Ja, sen ströva vi runt i stan. Kankse ska skaffa en hörselapparat och ha när jag är med Rosanna. man hör ju ingenting! Och det går ju såklart Rosanna på nerverna för jag säger va? hela tiden. Aja. Om nån säljer nån hörselappartat så vet ni nån somm vill ha. ;P

Ikväll är det EM! Eller det har det ju varit alla kvällar men nu är det sverige som spelar! Sverige-Grekland


H E J A   S V E R I G E !
inköpen den 9 juni

htgfd

Trosor 2 för 100 Åhlens
Marscara 125 kr Isadora ( HM)
Bikini 98 HM

skansen ?

jyhtd                                              876r<------ en av de mordiska ankorna.

Hej! Idag var jag Linnea :D Vi börja dagen med att gå ut på en liten picknick. Eftersom det bara är en veckan och en dag kvar tills vi far iväh till England så skrev vi en liten packningslista. Eller liten och liten. ;P :s  Men sakta men säkerst kom några ankor smygande. Säkert tio stycken omringa oss och Linnea börja kasta ut brödsmulor till dom den idioten (det är du inte en då var du det!) Såklart börja dom flockas ännu mer omskring oss. Härligt. Jag, skiträdd, sprang upp från filten och ner till trygga asfalten. Då såg dom mig och börja trampa nedåt till mig. Ojoj, vilken fint jag gjorde. Sen gick jag tillbalka till filten och vi forsätte. Trauma för livet. Som om det inte vore de enda för dagen hade jag dessutom blivit anfalllen (okej, kanske inte men jag kunnde!) av en jäkla kopparorm. Det var när jag innan gick till Linnea då jag träffa Broccoli, (linneas söta kisse) som jag hea på. Sen såg jag något likt en råttsvans stack ut bakom blomkrukan som stog där. Jag dog. Trödde först att det va en råtta så jag börja knakca och baanga och efter  hundra år kom hon och öppnade dörren. Jag flydde in men hon gick ut och kolla vad det var. Och inte nog med attt det var en råtta, utan det var en orm! Det var broccoli som hade lekt med den så när den kröp ut forsatte Broccili leken. Hon kan inte vara en normal varelse som leker med en orm.

Annars har allt varit bra. jag och Linnea drog till farsta och jag köpte lite grejer som jag visar snart. Nu är jag hemma och ska hem till Linnea snart. Vi ska se What happening in Vegas eller nåt. Kommer inte ihåg.

L O V I S A

Heroes - David BowieSamma låt som förra youtubeklippet men hela och av artisten-David Bowie! Den är så bra så bra!

Pappa kom just med skivan som han har med Bowie. Nu ska lyssnas!

SJ

 
Jag älskar den här reklamen men ännu mer den här låten! Påmminer så mycket om andra avenyn Kim och Adam :)

söndag

Jag har inte orkat skriva nåt inlägg i dag förren nu. Varför skulle jag när det inte har hänt nåt?
Jag har varit hemma hela dan för att vila upp mig så min hals blir frisk vilket givit mig resultat! Happy happy. :D
Imorgon ska jag och Linnea dra till stan för att ha en liten handla-det-sista-inför-språkresan-trip. Inte för jag tror det blir den sista inköpsrundan men.. ;P
Nu ska jag nog gå och lägga mig. Är skittrött.

Hörs i morgon!

Trailer
Har just sett Legally blond på youtube. Bra attt man kan se hela filmen där! hur som helst får ni ett litet smakprov av filmen som snart cokså kommer på tv 4+. :D

..

omni undrar varför jag har en sån konstig rubrik på senaste inlägget sä är det drför att det är en låt som heter så. Eller snarare sjungs så. Av Håkan Hellström. :)

"jag måste va sjuk sjuk sjuk sjuk, jag måste va blind blind blind blind"

Snacka om otur. Första dagen på sommarlovet blir jag sjuk. Först fisck jag ont i halsen med de var inte så farligt men idag, andra dagen har jag så ont att jagg skippar ridningen bara därför. Visst, många tänker nog typ såhär; äh, ridning är väl inte såå jobbigt. Men det är just det det är. Någon borde straffa någon för att denna någon har givit mig detta öde. 
Jag har vilat hela dan och ska nog vara hemma i kväll. Har ingen lust att utmana det ödet jag har fått genom att vara med kompisar. Nej, jag ska bli frisk i alla fall i morgon! Inte en dag senare. 

Igår kväll hade jag en ytters lung kväll. KOlla på kvarterets skatan med pappa och satt framför datan. Fast det var inte lika ångestdrabande kväll som jag brukar tycka i vanliga fall när ajg stannar hemma en helgkväll. 

Om elva dagar om jag inte räknat fel bär det av. Till språkresan. England. Det är helt sjukt att det är så snart.
 
Ha en härligt dag!  


som vanligt underhåller jag mig själv att hitta roliga tjuvlyssnader. från Tjuvlyssnat.se

Tre killar ~12 cyklar på en väg som går längs badstranden där massor med människor ligger och solar.
Kille 1: Kolla noga grabbar, det måste ju finnas nån topless!Två alternativa fjortisar står och kollar på trosor med olika stjärntecken skrivna på engelska. Längst fram hänger kräftan. Tjej 1 tar fram ett par.
Tjej 1 (äcklat): Asså, seriöst. Vem vill ha ett par trosor som det står cancer på? Fett ofräscht!
Tjej 2 nickar instämmande.

Tjena kexet, står du här och smular?

En klassiker till raggningsreplik. Men det hör icke till om det jag ska skriva.

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Inte bra. Ska nog ta en överdos av tabletter och c-vitaminer. Eller jag skulle, om jag hade. Men tyvärr har vi inga pga att mina förälrar inte har köpt. Så är det nog alltid. När man behöver nåt så finns det inte. Det har hänt mig ett par irreternade gånger då det faktiskt har varit akut. 

Idag vaknade jag klockan kvart i eva men bestämmde mig för vara kvar i sängen. efter en timme gick jag upp. Och efter futrio minuter velande, tänkande, seghet så bestämdes det att jag Karro, Rosanna skulle gå och ha picknick. 
Håret tvättades. Tyvärr inte atomatisk dåra och sen bar det av. 
Uppenbarligen fick alla gamlingar (vi var vid ålderdomshemmet.) en liten show och inblick i ungdomsvärlden när vi egonördar tog hundra kort på varandra och oss själva. Snacka om tur de hade. Tragiskt att vissa missa det.
 
Sen skildes vi vi therese, vi var där fför att hämta en film till rosanna, med ett förväl av karolina som ska åka på konfaläger med therese. Gick hem. gick dit igen för idiotiskt nog hade jag inte de filmerna jag skulle lämmna till henne med mig. Sedan snacka vi och sa hejdå-ha-en-bra-sommar-vi-hörs-frasen. jag gick hem och sen rulla alllt på.  

Fyr och Maya (andra avenyn) har varit ii stockhom och deppit nog har jag missat dom. Shit happens. bättre lycka nästa gång. fast jag skulle hellre att några andra från AA kom. bland annat snyggingen Jonas Bane. ;)


en liten anonns om en blogg

Om ni vill läsa  roliga och bra skrivna inlägg så gå in på  http://deldemar.blogg.se  :D


 


eftermiddagen

jhgv 
Vi kom hem från skolan och festa på den goda   tårtan.uyt
När jag satt där och åt så kom ulllis, som redan slutat, och frågade var saxen var. Jag sa att den är i min väska för om jag fick skavsår så behövde jag plåster och plåstret är ett sånt där långt som behövs klippas. Ulllis blev skitarg (ovaligt?) och skällde på mig för jag inte lämmnat tillbaka den PÅ EN GÅNG när jag kom hem som ordentliga och förebilden Ulrica skulle såklart gjort. (hon behövde den dåra)

juyt
Sen kom gädjespridaren Pappa och gav mig och ullis som avslutningspresent en glasscheck! :D

skolavslutning i ett nötskal

HJJFG,KHGMNJG MNV


SKOLAVSLUTNINGDAG

Hellå!
Har just lagt in alla bilder från min mobil och lagt in lite musik. hehe, du kommer älska dom rosanna! ;D
Så min dag får ni dokumenterat i bilder. Eller nästan hela dan.

.  Jag vet att det kanske är lte uttröttat med parlamentetklipp men detta kan jag inte motstå! Dra till ungf. mitten av klippet, roligast!
4 juni 2008

jag har inte suttit här framför datorn antagligen för jag har missat jätte mycket inlägg som mina kompisar har skrivit. Har ärligt talat ingen aning om var jag varit. Fast just det, jag skrev ju faktiskt i förrgår... :/

Idag cyckla klassen /nästan hela klassen till Flaten för sola och bada. Härligt härligt. Jag glömde ta solkräm men strunt samma. Verkar inte ha bränt mig i alla fall. När jag kom hem var jag så jävla trött så jag gick ut i sollen och la mig och sov.Sen gick jag in och sov. Känner mig forfarande inte så pigg men jag måste ju göra lite måsten innan jag tuppar av.

Idag kom ett brev från STS språkresor som skrev var och när jag ska åka! Det är 18 juni (det visste jag innan) .
Vi ska vara där 05:55 (!!) och planet går 07:55. Härligt tidigt. Pigg och fräch när man möter alla sina kommande (kankse) kompisar man ska va med i tre veckor. NOT.

Och i morgon är det SKOLAVSLUTNING!


oj!

Naaw, glömde säga att jag var med bä idag. :) Vi åkte till fasrsta först för hon skulle köpa nån jäkla bikini som tog några år. Sen åkte vi hem till mig och fetsa lite. På kakor, bullar och mackor. ;P

ha en bra kväll!

Hemhjälp tack?

Hej! Håller just på att stryka min skorta som jag ska ha på niornas servering i morgon kväll där jag ska vara servitris. :) men asså att det skulle vara så här svårt att stryka trodde jag aldrig. Men det kan ju kankse bero på at jag har rätt låg värme ;P Fast nu värmst den upp igen. Vad man ska anstränga sig för niornas skull. Slösa min tid på det här sättet ;P Fast dom har ju höööga förväntningar på oss. (impräntat av vår hemkunskapslärare) Måste fixa mina naglar också. 
Nu äntligen klar med strykningen! Jag borde få pris för bästa finhet ! Aja. 

Viktiga händelser;
Idag hade vi mattediagnos. Gick dåligt. 
Sen hade vi NO prov. Gick bra tror jag. 
Och sen serveringsmöte i matsalen. 
Sen kollade vi klart på vår föreställning av djungelboken. 
Julie (vår lärare) har ätit jordnötter så hon har fått utslag på sin kind vilket gör så hon liknar en ekorre! :D Inget fel med det! Det skulle jag också villja göra.  

Jag skulle kunna lägga in lite bilder men jag orkar inte det. Kankse i morgon. Eller... kankse inte efetrsom jag inte kommer hem då.

Om nån här är bra med strykning så kom gärna och ge mig en snabbkurs! Kan behövas!

Söndag

Morron! :)
Håller på att steka en omellett just nu som jag ska äta när jag själv steker i värmen. Fyndigt va? ;P
Det är himla varmt just nu säkert 25 grader. (har ite kollat men) så ut och sola! vem sitter inne nu? Idag är det plugga som gäller. No och matte. Två prov i morgon, härlligt! Klyftigt att lägga det på samma dag också av samma lärare. men men. Inget att göra åt nu. :( 
Föressten nu är det ju FÖRSTA JUNI! :D Nu börjar sommareren på riktigt! Och om fem dagar slutar vi skolan! Imorgon så har vi vanliga lektiooener men på tisdag har hela högstadiet "uppdraget" och på onsdad klassens dag. Vi ska åka til flaten tror jag. 

glad förstajuni! ;D 


 


RSS 2.0