JAAA!

JUST DET!

Man har ju hört att AA ska kanske sluta sända efter den här säsongen. Men nu läste jag på AA ´s hemsida och där har Jonas bane bloggat :

"Den här veckan börjar dom skissa på slutet, eller det temporära slutet. Slutet på säsong 3 (som är planerat att visas maj 2010). Ska ha ett litet möte med manuschefen, och diskutera vad dom tycker och vad jag tycker! Ska bli väldigt spännande faktiskt, har en del förslag! Förstå vilken lång process det ändå är! Det som dom börjar skriva nu, spelar vi in i mars nästa år, och det visas över ett år senare! Ändå känns det som att det är jättebråttom hela tiden, och inget får gå fel i tidsplaneringen..."

Har jag missuppfattat eller är det så att de skriver manus som de ska spela in i mars nästa år ..? I såfall måste de
ju vara så att det ska vara en säsong 3! =D


Hela gänget


Tisdag

Ullis envisar fortfarande med att lyssna på metropol. "you better listen to us" är deras skogan. omg. Lyssna inte på den kanalen. Bara en varning.

Skola idag som vanligt. Konstigt nog så var det roligare förra veckan i skolan än vad det är nu. Hoppas de vänder. Ikväll är det Idol och Andra avenyn. Tur nog så ska ullis ha sina kompisar här så jag kan byta till ettan efter halva idol då AA börjarutan att ullis störs. (hon vil kolla på Idol)  Lukas tv funkar ju inte på ettan eller vad det nu är.

Jag ska nog lyxa till med pasta och tomatsås ikväll och ville baka en kladdkaka men man måste ju tänka på figuren ;) . fast ärligt så jag har ätit massa onyttigt den senaste tiden.
Förresten är det bestämt att jag och Nina ska kolla på Patick 1,5 på torsdag! =D jättekul! Vill se den. Den låter ju jättebra!

lycka till med kvällen      (...?)


skolan

Hej folk!
Är i skolan nu och det är mentor. Ska inte göra något kul idag tror jag utan mest slappa.

Inget att säga. Hejdå.

Kim Tony / Jonas Stefan

¨

Hahaha!
lätta upp stämningen lite nu när de är så jäkla mycket ångest på AA. =)

nya inlägget på nydesinade bloggen av Karrous.blogg.se

Visst blev min blogg fin? :D Tack vare Karro. danke danke viel! :D

Jag har just kollat på idol men de är inte lika kul som när de är audisions (hur de nu stavas..?) och de innan nu. Mer personer också. men de jag "hejar" på gick iallafall vidare.
Annars har jag städat min garderob. Höll på i typ fyra timmar. Men nu är den tom och bra för nya inköp. Egentligen måste jag göra matten men jag vill sova nu så de får bli tills i morgon. FAN att jag missar SOn och nästan hela svenskan på onsdag för jag ska ha lektion för en annan klass. Jag har ju redan missat så mycket av de lektionerna. usch och blä. skönt att man missar men om man tycker om att jobba hemma så fine för den men inte för mig.

Jag köpte en sjal igår från indiska =) den är väldigt fin och så ska jag nog köpa en tjocktröja på Vero moda.

godnatt!


JUNO

Nu är det kväll och jag sitter hemma. Känner mig som världens tråkigaste som bara är hemma men vad ska jag göra när livet är som de är? Snart är ju ploblemet löst så då är de feeest! hehe nej, men jag ska snart kolla på JUNO som vi hyrt. Hoppas den är bra!
Har också ätit tahimat och godis. Eller chocklad. De var gott men hoppas inte nåt ont drabbar mig som syns i ansiktet. Vilket kodspråk jag snackar.. =P
Ullis är hemma för ovanligehetns skull. Har märkt att hon alltid blir mer "upptinad" och pratar mer mig om jag snackar om hennes kompisar.. ;P
gu´va jag flummar om massa konstiga saker så nu får jag bli seriös.
Jag var på ikea i fredags med  tesssa, karro och rosanna men köpte inget. Provade cheescaken men den är inte attt rekomendera. Inte så god. Smaklös. Men de var annars jättekul!

Vi ska sätta på filmen nu så jag hiner inte skriva mer.

Ha det bäst! 


klockan är elva.

Hej folk!
Jag och malin ska åka iväg till stallet snart och min snälla faster kör oss. Tack tack! Jag är så trött på denjobbiga vägen till stallet.
Nu är jag hungrig och ska nog ta mig lite att äta. Lunch kanske ..? :s
Ikväll ska jag bara chilla hemma med Nina och kanske hyra nån bra film.

jöss!

en kille kissa rakt på gatan!

Hej bloggen!
jag mår bra men kan ha mått bättre. Kom på att jag måste mejla en grjej till min lärare som jag måste sitta och skriva.. kul. :/ Men jag får kämpa på.

Vi var på naturhistoriska museet med klassen och kom hem vid ett.

Jag orkar faktiskt inte blogga så de kanske kommer ett inlägg senare.

men just de, min rubrik. Helt ärligt så var de så. jag gick från tandläkaren och då hörde jag ett "brus" eller vad de nu låter och då kolla jag runt och fick se en kille stå jättesynligt och kissa inte långt ifrån en vägg och stog lite snett så man såg jättetydligt!
jag blev skitäcklad så jag halvsprang iväg. De såg dessutom ut som om han kissa på sin sko..
Toa finns för fan era äckelgubbbar.

ÄNTLIGEN!

Adam och Kim
 
de säger väl allt ?

Läs inte det är ni som inte orkar.

ÅÅÅHH vad jag är irriterad! Jag missar en lektion i skolan! Katasfrof! Och helt ärligt så är de det. På engelskan ska vi redovisa en grej och just den tiden måste jag till tandläkaren. Egentligen skulle jag kunnat redovisa idag men vår läare skulle bort så då måste vi säkert göra de i morgon och om min grupp ska göra de så kan inte jag vara med och alltså kankse inte jag kan få betyg i det. och jag har jobbat som en apa med det här. Det som är störit är att min lärare kommmer tycka typ att 'ja de är ditt problem'. Men nej! För om jag skulle vetat att jag skullle kankse redovisa i morgon så skulle jag kunnat avboka men nu är de försent. Har redan provat. Och vad fan ska jag göra nu? Hoppas att min grupp inte ska redovisa i morgon ..? öhh, visst. Ni som inte fattar fattar inte för de är mest bara de som går i min klass som läser bloggen så jag orkar inte förklara.

Ursäkta att jag öser ut min ångest här.

Och för de är så virrigt.


kladdkaka och pasta

MORS!
har just bakat en liten kladdkaka =) Jag blev tvingad av Ullis pga en liten sak som vi inte behöver ta upp.
När jag kom hem vi tre så åt jag goda avokadomackor och sen gjorde engelskan. Har skrivit allt som jag sen ska göra till stödord. Ska redovisa i morgon kanske om när jag var född så då måste man ju avar förberred.
Jag kolla ju i mitt album som var om när jag var lite och så och då hade mamma skrivit att när vi var på Kreta, jag var typ ett och ett halft år, hade jag vattenkoppor. Efterråt så får man ju stora blämmor, då trodde folk att jag hade tusentals, över hela kroppen, moskitobett. Hehe =p I så fall kan man säga att man har blivit anfallen.

Tråkdag idag annars. Som vanligt. Ullis sa just att vi inte hade nån pasta hemma och de hoppas jag! Vi ska äta pasta med tomatsås och de vill jag gärna ha. De är jobbigt när man har förberett sig inför något sen får man de inte.. Men nu kom ullis med pasta! :D :P

Så idag är e andra avenyn men jag har redan sett de avsnittet men vad gör de? =)
Och så kommer Nina ikväll. Hoppas hon har med sig något gott =)

Och så låten jag blivit kär i : 
 

                        weezer-porkandbeans

måste skynda!

Nu är jag nyduschad och nysminkad så nu är de bara att dra. Trodde jag. Jag glömde att jag vill ha en macka så jag får proppa i mig en innan jag sticker. Bussen går ju oom tjugomin och där sitter karro och kanske ler. Hoppas jag. Sen kommer resten av packet. =)
Så idag hade vi flilufsdag hela dgen och dodm jävlarna glömmde oss, 9a, när de var staffet. Fan. Vi skullle ju vunnit. *host*

så ha en bra dag!

förlåt för mykt felstavning.


HEJ

Sämst uppdatering. Jag vet. Men de finns annat att göra.

Kom hem från Rosanna för en halvtimme sen. Sov där så vi somna väl vid fem och vakna vid två. Eller jag gjorde. Rosanna hade vaknat vid elva och sen inte kunnat sommna. Och sen hade hon somnat om vid två eler vad de nu va och sen sov hon till tre. Vi gick upp, åt lite och sen gick jag hem. Hon skulle provåka sin moppe och och så. =)

Jag var med Therese och rosanna i fredags och vi såg The Eye. Den var superbra! Handlar om Sydney (Jessica Alba) som har varit blind sen hon var fem men sen får chansen att få tillbaka synen genom att byta ögon. men de ögonen är lite undliga och hon får se saker som hänt den personen som har först haft de ögonen.  Ja, en skräck och den var jätteläskig! Vi skrek ju inte lite.

Ikväll ska jag titta på ANDRA AVENYN såklart! :D första avsnittet. Vem missar de? Appropå de så är Nella och Karro med i DN idag där de står om AA. Deras meningar och uttal är i tryck men tyvärr ingen bild på oss. Men de är skitkul ändå!
Och sen måste jag städa mitt rum och göra lite läxor. Kulit värre.

Ha en bra kväll!


Hitta lite bilder jag kan visa =)




Lägerksolan=)


aaaw.. =)

pizza och idol

Hej bloggen!
Har just kollat på idol och blivit helt kär i den där 16.åriga killen Johan typ . Han sjöng ju så himla fint!
Smällt i mig en pizza och drömrulltårta så jag är helt full i magen. Känner mig ju så nyttig. Men lyssnar just nu på Weezer så de gör mig lite gladare =)
Idag hade vi idrott (näst site utelektionen!) och sen lite andra lektioner. Jag har blivit så okoncentrerad på lektionerna numer känns de som. Jag hörde typ inget vad vår lärare (julie) sa på SO.n . Kan de bero på en viss person bredvid mig...? Men sen är jag ju så himla trött.
Så nu ska jag betämma kläder tills i morgon sen är de i säng med mig. Jag kommer ju slockna snart. (säger man så? :s) I morgon fyller vår lärare år men hon ska vara med en annan klass nånstans. Så hur de blir med sjungandet vet jag inte.

Hoppas jag kommer iväg till Skärholmen centrum snart!


converse eller ej?

Jag vet inte om jag ska köpa ett par vita converse.. Jag har ju redan ett par gula så de känns lite onödigt. Problemet är alltså att min jacka inte passar till gult så därför vore de kul med ett par vita..

ge mig hjälp!


träffat andraavenyn skådisarna!!!

De kan inte va sant men de är de!! =O JAG HAR TRÄFFAT MAYA RUNG OCH JONAS BANE!
Igår eller när de nu va kollade jag på andraavenyns hemsida som vanligt. och så stog de att Maya Rung och Jonas Bande (Kim och Liv ) skulle vara i Stockholm klockan elva idag i SVT huset. Jag tänkte liksom ;jaha, okej. Jag kommer inte kunna komma dit. Kockaln elva går man ju i skolan. Men! Vi skulle till stan med klassen för att göra en sak vid plattan och den sluta halv elva och vi börja igen klockan ett så då drog vi till SVT! =D När vi kom dit stog vi utanför en stund men sen vinka Maya in oss och då gick vi in. Vi krama dom och de var jättegulliga och snälla! De var bara vi, Karro Nella Rosanna och Therese och två andra tjejer som kom. Men de var jättetrevligt och roligt. Dock inte så bra bilder på mig men skitsamma. =) 
Och så interdjuvade DN Nella och karro och de kommer vara med i Kultur eller nåt på söndag och då kankse en bild på alla oss kommer vara med om vi har tur! =D


Samlingsbild
Jonas skriver autografer
Fler autografer


jag är svimmfärdig!

 

Söndag

Äntligen klar med dagens läxor! Nu räcker det med allt arbete för idag.
Idag har jag pluggat, ätit, fikat och slappat. Rätt skönt men tråkit. Hellre dra ttill stan och shoppa. Men de får bli i morgon eller i övermorgon.
har lyssnat på NRJ för att få veta vad en viss låt heter som jag vill veta men den kommer aldrig! Mamma gör lingonsylt och vår hatthylla/skoställ är uppställd. Hm.. fint eller inte? nja, vet inte. 
 
Ciao


ROSANNA 15 ÅR!

BÄ ÄR FEMTON HELA ÅR! eller snarare femton och en dag. Satt inte vid datan i går så jag kunde inte skriva.  
men den 12 september fyller hon år så ..

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! 

Du vet hur mycket jag älskar dig.
 oavsett
 

                                                                                                                       


21:10

Hej!
Min ögon har typ torkat ut pga för mycket tv tittande de senaste timmarna och så har jag sovit. Jo, de som inte vet så har jag ju linser och de är lätt uttorkande. Perfekt att jag sitter vid datan så de blir värre då.
Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket. Är för trött. Så ha en bra kväll!

hejdå.  

pasta med tomatsås

Snart IDOL! De måste man ju se för snacket dagen efter skull. Även om de sällan blir de... Men Ullis håller på att göra mat nu så de blir lite kort inlägg =)

trevlig kväll !


Torquay 08

Jag saknar de lätta stunderna i Torquay. Helt i från min vanliga vardag. Ifrån allt gammalt som fanns hemma. Nya saker nya platser och nya kompisar. Utan er skulle allt bara vara trist.
Middagarna hos familjen som man bara satt och peta i sig maten och flamsade. Och de förbjudna luncherna i "skolan".
Vad mer ska man säga? Ni som va med vet ju allt själva =) Men hur som helst saknar jag de tre vekorna sjukt mycket!

Tänkte lägga upp lite bilder från Torquay. Fast bara roliga. De är de som är roliga att se. =)

 Middag hos familjen. Vad säger man...?

 
                                                                                      Torquay kallades "guds vänterum" typ ;P
  vårt rum.

reunien party!

Äntligen! brevet jag väntat på!
Jag öppnade lite ointressetat brevlådan när jag kom hemfrån skolan. Jag orkar numera inte ta in posten av nån lat andledning. De gör ju mamma och pappa när de kommer. Men jag bläddra igen posten för att se om nåt var till mig som de tyvärr aldrig är. Men så fick jag se de gula och vita kyvertet. STS! Tog snabbt posten i en stadig hand och gick upp mot huset.
Nu gäller de att samla ihop gänget och se om de ska åka. Festen är ju trots allt i Göteborg. Men en trip dit är ju aldrig fel.
Den 25 oktober är de på en lördag. De går bussar och de verkar som om man kan åka buss hem igen efter festen på natten. Så de låter ju bra. Nån mer som ska åka?

Nu har de varit slappar dag efter skolan. Ätit mat, fikat med mamma också.

Imorgon är de jogg på ågesta. Jag längar  De kommer antagliagn regna och va dåligt väder. Så önska mig lycka till!

caio

ou


dagens dag

Moers! =)
Idag gick jag upp lite efter sex och tog en dusch. Sen fixade man som vanligt till sig och drog iväg till skolan. De var en rätt lugn dag förutom att vi såg på expressens hemsida attt jorden ska gå undor i morgon =O what?! Visst, absolut, självklart. Som om den skullle gå under i morgon. Vi skulle nog få veta de liiite tidigare.
Nu gäller läxor snart. Vi ska ju länmna in engelskan nästan torsdag och No:n snart. Så de gäller att ligga i. Mamma och pappa ska till ikea och köpa en hatthylla som ska pryda vår nnya hall. Eller nyrenoverade hall. Så de kommer hem halv åtta. Så de är free time på datan nu.

Jag har köpt en kappa förresten! =D När jag och mamma kom till HM igår så fanns inte den jackan jag vill ha i min storlek utan var slut =( Den fanns i 38 och när jag prova den så satt den sådär. Var lite stor. Men så fanns ju den modellen i vinröd ockå. Så den drog jag på min och bestämde mig efter några om och smakråd från rosanna att jag ska behålla den. Problemet är att jag är tveksam över att mina skor ska passa. De är ju gula.. fast kanske ändå ska köpa nya.

Och snart fyller ju min lilla Bä år! =D Femton år, de är ju otroligt. ;)
Grattis i förskott Rosanna !

Jag vill gärna köpa lite nya kläder. Kankse tunikor.

Hela gänget

yes,! snart börjar andra avenyn. Har just lyssnat på ett ljudklipp från svt.se =)


ajdå

Min data är sjukt seg just nu antagligen pga Ullis som har suttir här och töntat sig ett tag. Eller snarare gjort sin läxa. Men hur som helst skriver jag inge långt just nu för om de inte sparas är de jävligt synd om datan och uppenbarligen också om mig.
 
Lovss

kort inlägg

Sitter just nu i hast med att äta upp min fil. Ska ta kvart-över-bussen mot farsta där jag ska träffa malin och sen bär de vidare till stallet.
Så de är väl de just nu.
ha en trevlig dag !

tjuvlyssnat.se

Två killar ~17 år som verkar känna varandra träffas på tunnelbanan.
Kille 1: Har du snus? Eller nej, du snusar väl inte?
Kille 2: Nää...
Kille 1: Fan, då måste jag ta av mina egna.


jag pluggar hela fredagar långa

Hej bloggen!
har just gjort ett mattetal duktig som jag är. Tänkte göra två men jag fattade inte mer. Tror inte min hjärna e så uppladdad för plugg på en freddagkväll. Men snart ska jag över till rosanna där jossan är och träffa dom =)
Imorgon är de åter dags för att åka till stallet. Med malin såklart =) så jag är där hela dagen så man får väl hoppas jag får en rolig häst att rida.

Att blogga är kul. När man har nåt kul att skriva om alltså. Men oftast vill jag inte skriva ner allt kul med risk för att nån olämplig ser de. Eller om de är en ledsan eller förvirrande sak jag vill skriva om så går inte de heller. De är problemet med att ALLA kan titta in här. Lösen vill jag inte ha för de blirbara jobbit och onödigt. Men de som vill öppan sitt hjärta offentligt så är de ok för mig men de är, synd för mig, inget för mig.

hmm... nu hoppas jag att mitt proffsiga uttalande "offentligt" betyder de jag menar..

ett litet tips för er som gillar andraavenyn kan ni se en liten tillbakablick om förra sänsongen på svt.se/andraavenyn om ni har glömt =)

Ha en rolig kväll !

jag har inte så kul just nu.

vem har nyinköpt Tonyandguy torrschampo? =) Jag! Var ju i farsta i går och då köpte jag de. Får man se om de är bra men jag hoppas de. De kostade ändå 120 spänn...!

En lång dag har varit. från klockan åtta till fyra. ojojoj.. Men de är inte så jobbiga lektioner så de gör inte så mycket. Snart måste jag väl göra engelskan och kanske tyskan. som jag har glömt i skolan kom jag på nu.
Min lillebror Lukas är inte hemma så huset är tomt! =D med lite godis till så vore allt skitbra.

ciao


plus en låt

ont ont ont gör de i mitt lilla öga. har gjort de hela dan. Fast som tur är att jag ska lägga mig snart så då åker de jävla linserna ut.

Har sett Sandor / Ida ! Låna den av therese =) De var ett tag sen jag såg den så den väckte lite minnen om den sandorslachidatiden. ;) säger kanske" vilket liten fjant" något? =)

Idag var Bä sjuk också igen men kommer väl imorrn =) Idag hade vi lektioner och så ska vi börja med nåt projekt i massa ämnen nu. Låter ju kul. :/
Drog en sväng runt i världen med Therese och Karrous efter skolan också. Och så får man reda på att planerna inför helgen verkar avbrytas. Kul. Nu när man förberätt sig så ;P men men.

Jag vet inte vad alla andra tycker men jag har ändå fastnat för den här låten. Kan inte hjälpa de. bryr er inte om videon, de är låten som är bra =)

RUBRIK

Hallå folk!
Vanlig skoldag med vanliga lektioner. Vilken varierad dag. Och så har man inte mycket att göra efer skolan. De är nästan tråkit att inte ha några läxor. Eller nej, de var att gå för långt. Men inte mycket hände, matte som fördjupning och forsättning på Resan i tyskan.

Ingen mer än jag som väntar dödligt mycket på att andra avnyn börjar? De är så skönt att ha nåt kul att titta på sön, mån och tis. Nu är de typ bara naturprogram och simpsons. Dessutom har svt börjat sända alla barnprogram på barnkanalen har jag hört. Vilket tragisk sak att göra. Har inte vi som var hängivna tittare på bolibompa någon åsikt? Bolibompa ska vara på svt. 

eehh.. aa, förlåt för detta fummiga inlägg. Har just ätit lite och ska nog gå in på facebook ett tag. :)

lvs 

=)

  

Det här är en jacka jag har kollat på länge från H&M. Men har inte provat den så vi får se hur de blir med den. En vinröd eller en svart blir de nog. =)
intressant, va? ;)

Skolfoto

Ingen ny header men kanske kommer inom kort. Vissa saker kan jag men icke det här. Min data har nog motsatt sig på att jag inte ska ha bilder på mig själv här men de får den finna sig i att jag ska ha. Jag ber min käre karro om hjälp =)

Idag var de en vanlig skoldag men sjuka människor omkring mig. Jag blir säkert snart smittad. Kul.
Men vi hade skolfoto också. såklart blev vi så fina som vanligt. hrm.. fast fotografen var bra. På språkrresan skulle vi ju skrika "sexyy" när vi skulle ta gruppfoto på alla. De slapp jag ju nu.

Men ikäll blir de väl bara chill. Äta lite chokladbollar och glo på tv. Min lilla bä är ju sjuk så henne få man väl bara ses igenom telefån på ett tag.

Och så var jag med karro idag =) Vi gjorde iget spec. snacka mest. =) och sen åt karro huset ur oss. (eller är de så man säger?) Det gjorde hon iallafall. ;)  Och så kom Therese med en rolig nyhet! =D

LVA

klockan är kvart över sju.

grattis till mig själv , Precis nu ska jag börja blogga igen.


RSS 2.0