yeeaaaaaahhhh!

Johan Palm skriver kontrakt med Sony

Foto: Scanpix

Goda nyheter för alla som gillar Johan Palm. Den gängliga "Idol"-deltagaren har skrivit kontrakt med skivbolaget Sony Music. Han har precis börjat arbeta med sitt första album som förväntas komma under våren.

Goda nyheter för alla som gillar flickfavoriten Johan Palm. Den gängliga "Idol"-deltagaren med det spretiga håret har skrivit kontrakt med skivbolaget Sony Music. Han har precis börjat arbeta med sitt första album och skivan förväntas under våren.

Johan Palm räckte inte hela vägen i "Idol", men det är som bekant sällan programmets vinnare som klarar sig bäst när tv-kamerorna sluttat surra. En av förra årets mest hyllade artister är sångerskan Amanda Jenssen. Hon slutade som tvåa när hon var med i "Idol" 2007.
 


***

Hej Fredag!

Äntligen helg. En efterlängtad helg. Jag har ju inte överdrivet mycket planerat. Men ändå att så jag inte kommer vara helt sysslolös. Sånna helger gillar jag. Och jag har massa plugg. Det pajar en del men vafan. jag får skylla mig själv. Fröken duktig har jag knappast varit. 

Nu sitter jag faktsikt i skolan och har chillat runt med meine freunde. Nu gå alla ! Så jag måste också :O

pusskram 


blåa käder

Jag var just inne på kenzas blogg, hon tipsade om denna jeansjacka som är från H&M. Jättefin! =) Så nu är det jag som ska vara snäll mot mamma så vi kan beställa den. Jag ville ju ha förra året men det blev inte av, så nu får man ju passa på.


 




NEW YORK

-New york?!
-Japp!
-Måste spara pengar!


Femtonde juni, lite mer än två veckor senare så kommer vi hem. So wish me luck,
så jag inte flyger in i Wordtradecenter den andra.




























grattis ullis!

Idag fyller min syster år, 19 år! GRATTIS!  :D Det känns helt sjuk,  när kompisar säger att deras syskon var typ nitton, det känns ju så mkt och gammalt. Men nu när min egen är det känns det undligt. Som om det inte kan vara så. En ålder jag inte vill va är faktsikt nitton, arton är bra men inte nitton. Då är man mittimellan två bra år. Fast det är som det är. Det vore ju tråkigt om jag inte blev 19.

Snart ska jag se I taket lyser stjärnorna. På bio. Hoppas den är bra. Vore tråkigt om den var lite barslig och så. Men det  får man se. =) 
Här är trailen :





Mary Mary Shackles



Här är till sjuka Rosanna. Låten vi kom så långt med ;) Minns du inte också videon? Jag känner igen den jättemkt! Din pappa måste ha visat oss den. =)

(jag och rosanna skickade in vårt lilla bidrag till Små Stjärnorna när vi var små. Fast vi kom i och för sig så långt.. (a))

busfrön och nationella prov

Jag kom upp rätt tidigt i morse och kom iväg på min utsatta tid. Duktig Lovis. Dagen började med en seg lektion i NO där vi ritade  på våra hus. Spännande. Nästa vecka ska vi ha vårat första nationella prov. :O Det är i svenska som tur är eftersom det är mitt starkaste ämne så man får nån sort självfortroende i de -mycket- svagare ämnerna eng och matte när väl de kommer. Att vi också ska vara försökskaniner på N prov i NO också. Vad är oddsen liksom? Alltid ska allt hända oss. Ska vi börja räkna upp allting igen rosanna? ;p Sen har vår lärare också sjutit upp redovisningen i SO nån vecka. Prisa gud! Nu nu har den västa stromen dragit över. Bä är fortfarande sjuk så jag får kämpa vidare i livet utan henne.

Jag var på Värmdös gymnasium ikväll. Det var ju en färgspraknande skola. Nicht. Plus på undervinsingen, den verkade jättebra och minus till... Det var direkt inget minus men det var liksom inte mer med det. Det var som om man gick i skolan, ät mat, plugga gå hem plugga. Kändes inte som om det var största stämningen där. Som tex Stockholms Estetsika. Den skolan ligger på nästan bara plus. Jag hoppas jag i alla fall kommer in där. Sen får man se om jag kommer ¨gå där. Men det är framtidens problem. Nu ska jag välja kläder för imorgon och kanske gå och lägga mig. jag vill vara lite pigg när jag vaknar i morgon. Busfrö som jag är sommna jag vääääääldigt sent igår kväll :O

godnatt!


frågor om mich

Jag har blivit utmanad!

Jag blev utmanad av www.vevvsan.blogg.se
Hur mycket är klockan just nu? 20:56
Namn? Lovisa
Vart bor du? Stortorp
Har du ätit sushi? Oh ja!
Favoritglass?
 Daimglass!
Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? nada, men Mûsli
Har du någonsin blivit jagad av polisen?
 Nej
Har du en hund? Nej
Tror du på spöken? Händer
Skulle du vilja vara längre? Nej
Skulle du vilja väga mer? Nej
Skulle du vilja dricka dig full nu? Noop
 
Kan du vifta på öronen? nej nej =o
Kan du slicka dig på näsan? nien
Kan du kolla i kors med ögonen?  nej
Kan dina föräldrar lita på dig? Beror på
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Ingen aning :O säkert, att prata med mig själv är inte min grej om de inte finns andra att prata med.
Kan dina vänner lita på dig? Ja
Kan du tänka att pierca dig i naveln? Kan tänka mig, men inte göra
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? yees

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
Har du syskon? Ullis 18 Lukas 12
Har dina föräldrar ljugit för dig? troligen
Har du borstat tänderna den senaste timmen? neeeej.

Jag skickar vidare utmaningen till
www.tessa.blogg.se
www.marroux.blogg.se
www.deldemar.blogg.se
och absolut inte karro. mohaha ;D


Lördag

Jag som aldrig hinner blogga på morgonen. Inte ens på en lördag pga att jag åker till stallet. Så därför är det väldigt unikt tillfälle som dettta inlägg pryder min blogg. One morging only. Så läs och njut!
Jag gick upp tjugo över nio och satte i min linser ect. Kvart över tio så festade jag på Mûsli guld och yogurt. Om tjugo min ska vi fara till Kulturama. Det är öppet hus där och snälla som vi är så får Veronica och hennes mammma haka på oss. Sen bär det av till stallet där jag förhoppningsvis finner Malin som tagit sig dit på egen hand.

ha en trevlig lördag!

en flyg"PLAN" (kodspråk)

Jag såg just att Valle gått in på banan med ett S på slutet. Valls. Det är min hemliga plan. Jag ska får alla bloggare att sluta sitt namn med S på slutet. hehe. Sakta men säkert


karrs
vevvs
rosanns
thers
 marcs
ects..


Läs om ni orkar.

Live akt: Håkan Hellström
Årets kvinnliga artist: Amanda Jenssen
Årets manliga artist: Lars Winnerbäck
Årets grupp: Takida
Årets nykomling: Amanda Jenssen
Årets skiva: Håkan Hellström
Årets låt: Ola Svensson
Myspace priset: Billie the vision and the dancers
Lifetime achievement: ABBA
Utlänska artist: Duffy
Utlänska låt, album, grupp: Coldplay

Året Rockbjörnas äger! Skitbra artister har vunnit. Jag menar, Håkan Hellström, ABBA, Coldplay, Amanda Jenssen. Vissa kunde såklart åkt ur listan och ersattis men men. Brara Håkan vinner så =D

Jag har klippt mig! Men innan dess så avlöpte dagen såhär: Vi slutade tolv, eller dom som vill om man säger så, sen efter ett efter vi ätit lunch så tänkte jag att jag stannar kvar i skolan för jag inte orkade gå hem, jag var tvungen att tvätta håret, men sen ändrade planer och jag pallra mig hem med JOnas . Vid tjugo i två börja jag gå till the frisör.
Hos henne som jag klipper mig hos är det noll kallprat. Henne kan man prata om typ allt,  hon kan tänka sig hur de är att vara sexton och så. Så det är jättetrevligt att vara där. När jag kom hade ja ingen aning om hur jag skulle klippa, jag var inte säker hur jag ville ha de. Hon började prata om lugg, fast jag visste inte om jag ville ha de igen. Men de hon skulle klippa skulle inte vara som jag haft förut utan annurlunda. Det är säkert bara jag som ser iochförsig men skitsamma. Så sen gick jag med på de och så fall mitt hår ner i mitt knä. Men jag är nöjd. Det är inte århundradens frisyr men vafan. Jag är nöjd och glad. Till och med pappa tyckte de var fint. Så de var ju ovanligt. Han brukar inte märka att jag klippt mig. Jag som ser när han klipper sina babyhårstrån.

Jag såg inte De halvt dolda igrår, så idag ska jag göra det. Hur slutar det? Säg inte förresten. jag vill se själv.
ajöken.





Bara en bild förknippat med frisyrer, jag ser tyvärr inte ut såhär ;p

***



Johan Palm - when you were young

vänta er nåt stort..

Idag var skolan som vanligt. Förutom att halva klassen var borta och några har fått fnatt på Twiligt. Fnatt var ett rätt löjligt uttryck men jag har det ändå. Det var lunch som inte var så god idag, men sånt är livet. Sen hade jag fått en kladdkakabit av JP så den festade jag på efteråt =D Sen hade vi SO som var lite "lagom" flummig och sen slutade vi ! Och jag har beställt klipptid! Imorgon klockan två. Sheeaat. Hur kommer detta sluta? Som kakmonstret eller TinTin? Forsättning följer..

Klockan fyra avgick bussen mot farsta med mig på och jag pallra mig vidare till stan. Jag och mamma skulle till Södra Latin på öppet hus. Det här är för coolt för att ens skriva om. jag vet att ni vill röra bokstäverna när jag skriver hans namn.
Jag har stått tre mm ifrån Freddy Åsblom.
(Ni som inte tycker att det inte är något spec behöver inte bry er, för det är er sak =D  )
Jag och mamma gick in i treornas teatersal där dom skulle hålla föreställning. Så såg jag en kille som var misstänkt lik honom, men tänkte att det inte kunde vara det för han hade en konstig haka och kort hår. Men sen sa läraren typ "Freddy, ställ dig här" och han reagera. Så alltså var det han :O Dom gjorde en föreställing och han var duktig =) dom anadra också. Sen gick jag till ettorna och kolla på dom. Sen kom han och ställde sig precis brevid! Det var som om tiden stog stilla. Jag kände hur kemin mellan oss satte igång. Gnistor slog. Tiden stog stilla. Som sagt. Nej men det var lite coolt =) Han går tredje året så det var ju lite otur, jag hade liksom kunnat gå på samma skola som honom :O :D

Sen vid södra station mötte vi Vevvsan och hennes Mamma. =) Det var en trevlig översaking. Så vi åkte hem tillsammans alla kvinnor och sen gick jag och mamma hem.

Nu vill jag kolla på De havt Dolda . godnatt.












Los Christianos (teneriffa)



Jag saknar

en bortglömd länk som finns i mitt bakhuvud.

Attans, nu har jag glömt vad länken heter.. Karro, du vet vilken länk jag menar där man ser massa bloggar som ger/säljer ut designer till bloggare? Vad hette den? =)

right now; Breaking Benjamin Dance with the devil

Jag ska börja på jakt efter bloggdesing nu. Vet ju att det finns en sida som det finns massa blogglänkar. Hoppas jag har tur! Om inte nån annan här ett annat förslag..?

Idag började skolan inte lugnt, vi hade ett förprov för natinellaproven i matten. Kommer vi inte oroa oss tillräckligt sen när dom riktiga kommer? Måste vi plågas lång innan och utdraget? Usch och fy. Tur att vi gjorde många enskelska förra terminen så vi har dom klara. Sen var det musik, bild och träslöjd bla. Ska spela Linkin Parks låt In the End. Det ska bli kul när man fått in allt. Nu sitter man mest framför pianot och memorerar acorden och får det låta bra att spela, hur det nu låter. Det är dom andra som får lida om det går dåligt. =) Rosanna var dålig och gick hem efter lektionen. Jag hoppas jag går mot friskstadiet och inte ner! På bussen mor Farsta satt lilla karolina som jag först inte såg för hon satt långt ner, inte på våningen över utan under så då var det lite svårt att se henne. =) men jag fann henne.

Ikväll är de att äta middag och renskriva engelskan. Låter ju kul. Varför är inte mina dagar roliga numera (förutom vissa)? Jag dör av ångest över det. =(





Linkin Park - In the End

det kallas kläder.

Det här är min outfit som jag ska leta efter inför sommaren. Jeansshorts, linne,
och en såndär.. Jag vet ärligt talat inte vad sån heter men shit the same.
Jag ska ha dom!





























                                                                                                                                                        från www.Kenzas.se



Rubrik

Hej :)
Ny eftermiddag och nya tag. Not. När jag kom hem så var ullis afromusik igång på högsta och stolarna stog på bordet. Ett lugn infall mig. Eller snarare en instinkt av att fly. Men tanken att vi ska äta sushi ikväll höll mig kvar.
Idag gick jag upp kvart i sju och satte på mig kläderna. När jag kom ut så väntade limosinen på mig, rosannas mammas bil och det blev skolstjus. tackar för det.

Det var en timme sen som jag slutade skriva för jag gjorde annat. Oh nu måste jag faktiskt dra så ha en trevlig kväll alla där ute. =)

puss och kram 

coolt.

Let's Dance live i SVT-studion

16 januari 2009 kl 19:44

Hur gick det här till? Aja, kul att vara här i alla fall! Party, party.

bild

Kommentera (1324 kommentarer)

Vem kan få 1324 komentarer på tre meningar och en bild? Johan Palm ofc ;D


sms med varandra.

Sänt och skrivet från karro från min mobil.

Karro: Innan du kommer hit vill jag bara att du ska veta att du är ganska ful. Asså. Du luktar ju illa. Sen är du lite jobbig. Vill inte vara din vän. Från lovisa.
Rosanna: Karrou, du e en bordelmamma.
Karro: Tack. Men det stavas med två L. från lovisa.
Rosanna: Oj, här är det nån som vet.... Karrou såklart., eftersom det är hon som jobbar som det...

ect ect. Jag orkar inte skriva mer. =D


Håkan Hellström in my heart.

Min blogg borde portas från bloggvärlden för den är så trist. Men.  Det gör den inte. Och det är väl bara tur för mig.

Håkan Hellström vann priser på P3 guldgalan igår!  Äntligen börjar lite vettigt folk vinna. I år ska jag banne mig gå på nåt evangemang som han är med i. Fast helst inte ensam. Så.. (a) ? Några mer som vann var också Afasi & filthy till mina syskons glädje. grattis grattis.

Idag har jag varit nyttigt. Jag har gjort nästan hela svenskan så jag är snart klar. Det jag har mer kvar att göra är NO och engelska. Så det står högst på min lista. Nästa punkt är att hitta massa nya kläder/skor. Kanske inte massa  men lite. Jag tror jag behöver det. I allafall basplagg och snygga toppar.
Imorgon är det skola och den här veckan ska jag fokusera massa på skolarbetera. Det är väligt vad jag lovar och ska göra nu men om man är som jag så har man inget val.  =)

ha en trevligt vecka !  // L O V I S A



 
Ramlar

***

Jag orkar verklgen inte skriva om att jag är sjuk, som jag blivit, och att jag inte gjort nåt i dag typ ect ect. Känns tråkigt. Men jag har heller inge större lust att skriva om massa grejer. Så idag blir det inget större seriösare inlägg. 
Idag har jag kollat på OC. :D Dret är nåt speciellt med det programet, för så fort någon har sett det programmet så kan man inte sluta kolla. Till och med min syster som typ aldrig kollar på serier kollade på flera avsnitt. Imponerande. Nästan.

inga pussar och kramar idag, jag är sjuk.


Sexton och Klubb T-rex

Hej bloggen!

Jag har inte uppdaterat på länge. På väldigt länge. Förlåt. Jag har varit upptagen. Jag fyllde ju sexton i söndags. :D Och det var först idag jag kom på att tänka på det. Att jag är sexton. Det är en ålder som jag alltid när jag var yngre tyckte att det var en "stor" ålder. Att då är man nästan vuxen. Att¨då får man göra massa grejer. Knappast. Synd att man inte känner någon skillnad mellan ena dagen man fortfarande är femton och dagen efter att man är sexton. Men det bevisar väl bara att det är med dagarna man blir äldre och mognare än hur gammal man är, när man fyller år.

Min söta syster Ullis var med på SR METROPOL för några minuter sen! =D Hon och sina kompisar. Det är så att dom har ett projektarbete i trean och dom har som projekt en klubb som heter Klubb T-Rex. Alltså, de har hyrt en klubblokal och det är ikväll dom ska ha den. Det är 18-års gräns, och det är inträde på åttio kronor, en del av dom pengarna går till tre träd (alltså, åttio kronor bidrar till tre träd.) som ska planteras i Afrika vid Victoriasjön. De spelar typ fjollingerock eller vad det nu var och nåt annat. Electro? Äh, ingen aning. Hur som helst ska dom ha den ikväll. =) Och inte bara det, dom kommer ha dörrvaker. ;)
Dom var även med i tidningen. Södermalms. Och Kungsholmens. Förra veckan nån gång. Så dom är kändisar ;)
säger bara lycka till =)

Ikväll är det Andra Avenyn igen! Det är dags. =D



ORANGE COUNTY


En vacker rubrik

Coool, jag gillar stilmallen. Speciellt rubrikernas typsnitt..


gudasjälar


En tanke...
Jag har tänkt på en sak. När man loggar in på bloggen kommer man först till en sida och där står det bla "ta bort blogg". Tänk om man råkar trycka där. Attans liksom. Typ mer än ett år blogginlägg har bara raderats ut ur världen. Shit. Det skulle jag inte må bra av.


Idag har jag bara mått bra under sk omständigheterna. Hur har ni mått? Livet rullar på liksom. Det är bara som det är. Ibland, menas med ofta, vill jag att det som känns fel och svårt skulle bara rättas till av sig själv eller att jag själv lyckas fixa så. Men det är svårt om man inte har en gudasjäl, vilket jag inte tror man kan ha. 
Dagen har tillbringas med
skola och städa och tv-tittande. Vid halv sju på morgonen gick jag upp och gjorde jag i ordning mig. Sen mötte jag Rosanna. Även om de bara gått två dagar så har hon kommit jättebra i tid. Jag tror vindarna börjar vända =) Ochd det är samma för mig med. Sen hade vi jätteintressanta lektioner. Öh.. sen vid lunch slutade många i klassen pga de hade inte mentor och vi blev fyra kvar på mentorn. Hm. Jag har för mig att vi ska vara lite fler personer. Men det kankske bara är det jag tror. s a r k a s m. Sen efter två pallra jag Nella och Therese hem var för sig. Appråpå Nella, TACK JÄTTEMYCKET ATT DU VILL HJÄLPA MIG MED DESIGN :D.  Tänkte lägga ut bilder som du kan ta om du vill till headern. När jag kom hem städa jag mitt rum, plikten har ingen lag eller vad man nu säger så jag fick bara sätta igång. Men för att peppa mig kollade jag på två avsnitt av OC innan. Älskar den serien. Lånade första säsongen av Therese, TACK! Den blir nog bättre och bättre också.
Sen åt vi middag och kvällen blev en sedervanlig chillkväll med .. öh. Om jag nu hade några chips skulle jag säga det, men det har jag inte. Och så har jag snackat med Rosanna. =) In phone.

Lyssnar just nu på Creed . Kanske lite för deppigt men det funkar. Gillar dom =)
Här får ni ett smakprov




Creed - What if.

Utkast: Skolan är ...

Skolan är icke slut än. Tyvärr. Sitter här med öh.. jag minns inte vad han heter.. dennis? Nej. david? hm kanske. Aja han är inte värd att nämnas här i alla fall. Inte någon annan här heller pga en viss orsak.

ha en bra dag =) Jag själv ska städa mitt rum när jag kommer hem. Kul kul. jag ser fram emot det.

Som en liten symbol :
bild Johan Palm


Forever 21



Vem vill inte ha dom här ? =O

Bara för att



Stackars Ica. 
Dumhuvuden!

Stockholm Estetiska Gymnasium

ska jag gå på på lördag. Fast eftersom jag rider den tiden så blir det lite struligt, vet inte hur det blir men det ordnar sig säket. Jag vill verkligen gå dit för att de andra gymnasium jag varit på har inte varit så jättebra så jag har inte många val kvar. Ska snart gå på Kulturamas öppna hus. Fast det är också på en lördag. Vad är det här? Visa respekt för andra intressen tack!

Idag har jag varit ensammiensammi för mig skälvsisjälvsi. Typ. Först åkte jag en snabb sväng till Farsta Centrum för att kanske köpa ett par jeans och en regnjacka. Rengjacka kanske ni tänkter. Sen kanske ni inte tänker nåt mer om ni har lite otur. hursomhelst. Jag och Linnea fann den i går bland alla reaplapp och den är skitball! Den är svart med små parably överallt. Jättefin ! Skulle idag kolla om den fanns på öppet köp men det gjorde den inte så jag få se hur det blir med den. Sen var det också ett par jeans jag hitta förut. Men när jag prova så fanns ingen i min storlke. Hm. Otur för moi. Men men. När jag kom hem så gjorde jag inte mer än att sitta framfördatan, nörd som jag (inte) är. Iallafall inte jämfört med vissa andra. 

hur kan man lyssna på en låt flera gånger i rad i timmar? Jag blir helt galen av sånt! Man blir mest irriterad på början.
Just nu är det BreakingBenjamin Forget it som spleas ut till världen. Till mig. Skitbra låt, och jag orkar inte byta. Vill inte störa mitt skrivande. Aja. Lyssna på låten om ni inte har nåt att göra. =)

puss och kram

Jag är helt galen. galen i dig.

Jag kan ju inte vara säker ofc. Men det verkar som om jag är den enda som är aktiv framför datan i min kläss inatt. ensamt. fast jag ska snart gå och slagga.

Som osagt var har jag varit och spelat nattpass på laserdone med några från klassen. Skitkul!! I och för sig så vann jag inte men vem bryr dig? Inte jag i alla fall. Efter laserdone satte vi oss på donken ett tag och rosanna påbörjade sin långa proess att äta en (nu beställade hon två, vilket ökar dubbelt) glass med topping. Skulle inte förvåna mig om hon sitter kvar där på Rådmansgatan. Om ni ser henne kan ni ju hälsa från mig.

sov sött <3 :)


Jag var också tvungen Karro


ett annat ord.

Inatt har jag sovit över hos Nina.(min faster) Vi åt på resturang och kolla på filmer. Sen idag så gick vi ut på stan en sväng. punkt.

Smskonversation mellan mig och min "käre" pappa 5/1-09

Jag: Hej! sitter på en reaturang med Nina nu. Ha så kul i kväll
Pappa: Lycko, vi äter pannbiff. Bjuder Nina på vin?
Jag: Vad lyxigt. Ja, hon super mig full. Vi sitter och shotar vodka.
Pappa: Härligt, det skulle jag vilja vara med på.
Jag: tyvärr, det här är girls only.
Pappa: Ät nu. ajö.


Japp. Rosanna, du kankske känner igen något av det här?

// LOVISA


looking after a place to go

jag är en försentsovare. tyvärr. Men det brukar jag inte va. tur. Men idag var jag det. Vid tio i dag vaknade jag och gick till mamma som fortfarande låg och sov och frågade om hon kunde köra mig till stallet. Ja. tack! så jag gosade ner mig i mitt näste och sommna om. Inte meningen. Sen vid halv tol´v kom mamma och väckte mig. Aj då. Vi var förenade. Jag skulle sitta på en häst om en timma. Så efter en halvtimma satt vi i bilen på väg till stallet. Jag fick Cappucino. Det var jättekul och det gick bra =) Hoppas jag. Sen fick jag pallra mig i snöstormen till bussen. härligt.

Nu verkar äntligen laserdonegrejen ta form. Nu är det bara att bestämma tid då vi ska åka sen är allt klappart och klart.
Om nån där ute i klassen inte vet om något av detta så messa nån männska i klassen så blir allt bra =)

En av de typ bästa låtarna just nu kan jag inte lyssna på längre. Det är för jobbiga tankar bakom så man får bara ångets och vill bara radera låten ur allt. Fast den är så jääääääkla bra . suck. Idag har jag också spelat guitar hero ofc. ;) fast mina fingrar är så stela så jag måste öva upp dom igen, har inte spelat på ett dygn.

// LOVISA


ordspråk , typ.

life is easy, with eyes closed

Charlies (LOST) arm 

Hach ger ingen bakfylla

kvarteret skatan  

The killers




Human Lyrics

I did my best to notice
When the call came down the line
Up to the platform of surrender
I was brought but I was kind
And sometimes I get nervous
When I see an open door
Close your eyes
Clear your heart...
Cut the cord

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer
Are we human?
Or are we dancer?

Pay my respects to grace and virtue
Send my condolences to good
Give my regards to soul and romance,
They always did the best they could
And so long to devotion
You taught me everything I know
Wave goodbye
Wish me well..
You've got to let me go

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer
Are we human?
Or are we dancer?

Will your system be alright
When you dream of home tonight?
There is no message we're receiving
Let me know is your heart still beating

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer

You've got to let me know

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer
Are we human
Or are we dancer?

Are we human?
Or are we dancer?

Are we human
Or are we dancer?

***

Nystartade De Halvt dolda som började igår var riktigt bra. För mig var det mer en slump att jag satte på tvn och hittade den serien. En serie med skådespelare som Freddy Åsblom, Tom ljungman och massa andra, som jag inte känner till men är vädigt bra vill jag själv inte missa. Den låter jättekonstig, på reklamerna och när man läser om den. Det här är berättelsen om de döda och de levande, de som skymtar fram. De halvt dolda. Skitkonstigt. Men intressant för den som tycker det. Och för mig splear det ingen roll om det står så om den, även om jag inte fatttar, för det kommer väl fram ändå.
Så, tisdagar 23:10 och torsdagar 21:00. Tror jag. Om det inte var tvärtom. Lista ut det själva. =)



?

Jag tänkte önska mig en Ipod nano. Men frågan är. Vilken färg? Det är coolt med coola färger, men fortfarande vill man ha diskret. Inte så hilma färgglatt. tack och hej.

RSS 2.0